UHAPŠEN MANIJAK IZ TUTINA POSLE ČETIRI MESECA PROGANJANJA Iset: Priznajem, pretio sam joj UBISTVOM jer me je obrukala kad je objavila na Fejsbuku moje gole slike i poruke

„Bivša supruga Iseta Čuljevića poručila mi je da mi Bog da zdravlja što sam sve obelodanila i prijavila ga policiji“, Sanela Gusinjac

Iset Čuljević, proganjanje
Iset Čuljević, proganjanje, Foto: Foto/Facebook

 

Iset Čuljević (60), seksualni predator iz Tutina, koji je sugrađanku Sanelu Gusinjac (24) otvoreno „pozivao da se seksaju do uništenja“, uhapšen je odmah posle pisanja „Alo!“ i njenog dramatičnog apela da će je ubiti ako joj nadležni ne pomognu!

 

On se tereti za nedozvoljene polne radnje, pošto je devojku proganjao četiri meseca na Fejsbuku, slao joj fotografije na kojima je go, a kada ga je prijavila policiji, uzvratio je pretnjama smrću! 

 

Prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, sud je Čuljeviću odredio pritvor do 30 dana, tako da će u nastavku istrage ostati iza rešetaka. Ovaj seksualni predator je na saslušanju u policiji priznao da je devojci pretio smrću, jer ga je, navodno, izblamirala na društvenim mrežama!

Sanela Gusinjac
Sanela Gusinjac, Foto: Privatna arhiva

 

- Policija me je obavestila da je Iset Čuljević sve priznao. Potvrdio je da mi je slao svoje fotografije na kojima je potpuno go i da mi je pretio. Kada su ga najpre pozvali u policiju na informativni razgovor, nije prestao, već je nastavio najbrutalnije da mi preti. Policiji je rekao da je produžio da me zastrašuje ubistvom, jer sam ga obrukala na društvenim mrežama tako što sam na svom Fejsbuku objavila slike i poruke koje mi je slao - tvrdi za „Alo!“ Sanela Gusinjac, koja nikada nije srela niti upoznala čoveka koji joj je pretio.

 

Sanela s olakšanjem kaže da se oseća puno bolje otkad zna da je zaštićena.

- Lakše mi je otkad je on u pritvoru. Nadam se da će mi odsad verovati svi koji su ćutali dok sam ja prolazila kroz pakao. Iz kuće nisam smela da izađem od straha, pošto mi je pretio najvećim gadostima. Otac mi nije živ, sama sam s bolesnom majkom i nisam imala ničiju zaštitu. Mene svi poznaju kao iskrenu osobu. Nikada nisam imala problema i ovo me je potpuno šokiralo - kaže Sanela posle pakla koji je prošla.

 

Iseta Čuljevića je napustila žena posle sramote koju je naneo porodici i prijateljima. Ona je devojci, preko prijatelja, zahvalila što je prijavila njenog supruga.

- Poručila mi je da sam živa i zdrava, da mi Bog da zdravlje što sam ga prijavila i sve obelodanila. Puno mi je zahvalna. Žao mi je što je do ovoga moralo da dođe, ali nisam imala drugog izlaza. Komšija predator mi je rekao da su ga rođena deca pljunula pred policijom. Puno ljudi se stidi što je on građanin Tutina. Obrukao je prvo svoju porodicu, pa i sve ostale - navodi Sanela s olakšanjem. 

Pretnje mu se obile o glavu

Sanela je višemesečnu agoniju prekinula prijavom policiji i obraćanjem redakciji „Alo!“, budući da je bila uplašena za svoj život. Posle prvih pretnji, predatora je blokirala na Fejsbuku, ali je on otvarao nove profile i slao joj pretnje i vulgarne poruke.

„Znam gde živiš, znam gde radiš, najebala si. Moja si i božija. Je*aću ti mater kurvinu“, bile su neke od pretnji seksualnog predatora, koji se nije smirio ni posle prve reakcije policije. Pre hapšenja poslao joj je novu poruku: „Slušaj me, ku*vetino, za ovo što si me prijavila policiji, bolje da nisi živa. Je*aću ti kompletnu živu i mrtvu familiju, da ti bude jasno, kurvo jedna. Moje slike stavljaš na internet?! Treba tebe dobro je*ati u du*e. Kad te uhvatim, je*aću te ko kozu. Gusko bedna, mrtva si“, napisao je predator uoči hapšenja.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi