ZORAN MARJANOVIĆ U BESU PROGOVORIO Imala je moždani udar!

Sve se desilo zbog lažiranmog pisma.

Zoran Marjanović, suđenje, MArjanovići
Zoran Marjanović, suđenje, MArjanovići, Foto: Alo.rs/Nenad Vujanović

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), imala je moždani udar zbog čega otežano hoda i govori, kaže ekskluzivno za „Alo!“ Zoran Marjanović (41), koji je optužen za ubistvo svoje supruge.

- Moja majka trpi posledice jakog moždanog udara. Šta sada? Ko će da odgovara za klevetu iz anonimnog pisma i lažnu optužbu da je ona naručila Jelenino ubistvo? Je l’ identifikovana osoba koja treba da odgovara za to pismo? Koliko treba nevinih da strada da bi se rešio neki slučaj? Ljudi gube zdravlje, umiru od stresova, kakve su to idiotske taktike?! Dokle, bre?! - poručio je Marjanović uoči današnjeg suđenja.

- Objavljeno je lažirano pismo, preko nekog čoveka koga moja majka u životu nije videla niti čula. Ustanovljeno je da je zloupotrebljen moj slučaj da bi namamili tamo nekog čoveka iz inostranstva da bude priveden za neko deseto delo - ogorčeno kaže Zoran i pita se ko je odgovoran za to.

- Do tada mi je majka ima neurološke i srčane probleme, a za kratko vreme je usledio moždani udar. Nepoznatoj osobi, koja je napisala to pismo, dat je legitimitet da lažno optužuje moju majku. Je l’ to znači da svako ko želi nekome da napakosti može da uradi isto, pod uslovom da optuži nekoga iz moje porodice - otkriva Zoran za „Alo!“

Povezane vesti

 • Korisnik: Koviljka
  27/02/2020 - 22:27
  Nego kako nam je kuma sa zdravljem?
 • Korisnik: bager
  27/02/2020 - 18:35
  Mozdni se desi i zavrsi u bolnici ,,ako je istina postoje dokumenti iz bolnice a ne tamo nekog privatnog lekara,,ali postoji i trag u mozgu to je neizbrisivo,,postoji i terapija ako je koriscena redovno ili ne,,razloga za mozdani ima jako puno a najmanje od sekiracije i neke brige ,,,to se sve lako dokazuje .Nesto su Marjanovici skloni glumi izgleda da im " gori " pod nogama
 • Korisnik: kljusina
  27/02/2020 - 09:30
  Baš fin dečko. Lepe tetovaže. Leptirko iz trećeg oka.
 • Korisnik: Kedomir Govanovic
  27/02/2020 - 07:56
  Tipicna odbrana odbrana nekoga ko je kriv
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi