Ilija pucao sebi u glavu, Slavčo popio otrov, a Stojnino oproštajno pismo LEDI KRV U ŽILAMA!

V. P. | vesti 2018-09-22 08:34:49 2018-09-22 08:34:49

Dah smrti u crnom septrembru zbog četiri samoubistva za 14 dana

V.P.

Stanovništvo Bosilegrada uznemireno je i zabrinuto zbog serije samoubistava u proteklih 14 dana, jer su ruku na sebe digle četiri osobe.

Pročitajte još:

Situacija je zabrinjavajuća i alarmantna zbog činjenice da se u proteklih 100 godina nije dogodilo da se u jednom mesecu ubiju jedna žena i tri muškarca. Tužan je pogranični grad sa većinskim bugarskim stanovništvom zbog bespomoćnosti i samoubistva Stojne J. (52), Ratka V.(70), Ilije K. (26) i Slavča J. (65).

Socijalno beznađe i izolovanost od ukućana navela je u poroštajnom pismu Stojna, koja je muke prekratila prekomernom dozom lekova.

Kada je saznao da ima tuimor u mozgu, bivši vozač autobusa Ratko V. iz sela Ribarce u glavu je uperio pištolj kojim se stoka ubija u klanicama.

Enigma je smrt studenta na Pravnom fakultetu u Nišu Ilije K., koji se hicem iz očevog pištolja ubio u porodičnoj kući u Bosilegradu 18. septembra u 21 sat. Ni najstariji Bosilegrađani ne pamte veću i tužniju sahranu.

Surovi beg od beznađa doživeo je radnik Slavčo J. (65)iz Bosilegrada, koji se nedavno otrovao sonom kiselinom. Pretpostavlja se da se ubio zbog ženine teške bolesti.

Expand player
Pogledajte više