ALO! SAZNAJE Jurić na saslušanju otkrio odakle je političar pedofil

Agonija se nastavlja.

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Kako „Alo!“ saznaje, jedino što je Jurić u petak na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu otkrio jeste da političar pedofil nije iz Beograda! Iako je javnost očekivala da će se time ovaj slučaj bar donekle razrešiti, agonija se nastavila budući da je posle toga Jurić izjavio da je Tužilaštvu rekao sve o političaru koji je zlostavljao trinaestogodišnju devojčicu, a Tužilaštvo to demantovalo i saopštilo da im nije dao ime te osobe i da uopšte nemaju osnovne informacije neophodne za pokretanje pretkrivičnog postupka.

Naši izvori iz te institucije otkrili su nam da je tokom dugotrajnog razgovora Jurić zapravo samo otkrio da se radi o političaru koji nije iz Beograda i ne živi u glavnom gradu, kao i da se seksualno zlostavljanje devojčice dogodilo pre nešto više od godinu dana.

- Iako je razgovor trajao tri sata, te dve stvari su jedino što smo saznali od njega, uglavnom je ponavljao samo ono što je pričao i na televiziji. To naravno nije dovoljno i samim tim, nažalost, u ovom momentu ništa neće moći da se preduzme - naveo je naš izvor iz Tužilaštva.

Jurić sa druge strane, podsetimo, tvrdio sasvim suprotno.

- Sve što znamo izneli smo predstavnicima najviših državnih institucija i ono što moram da kažem, na ovu priču, što se mene lično tiče, staviću tačku. Mislim da je od svega ovoga napravljen rijaliti, a to ne smemo da dozvolimo. Mi kao fondacija ne želimo ni od jednog slučaja da pravimo aferu. Ovaj pritisak, koji je jako veliki u javnosti, napravljen je bez ikakve potrebe - istakao je Jurić po izlasku iz Tužilaštva, koji je na pitanje da li je dao fotografije koje je nedavno pominjao u javnim nastupima, ponovo naglasio da je sve što ima i zna dao nadležnim organima.

- Sve informacije i podatke možete tražiti od državnih organa - zaključio je Jurić.

Povezane vesti

 • Korisnik: pravda
  07/06/2020 - 22:29
  Gosp.Juricu:šuška se šuška,sve se zna ali riba smrdi od glave
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi