Ubijanje krave
Printscreen/Facebook
Ubijanje krave

Printscreen/Facebook

Ubijanje krave, Foto: Printscreen/Facebook

Naime, pokret Levijatan je najoštrije osudio ovakav vid nasilja nad nemoćnom životinjom koja pliva u lokvi krvi zbog udaraca koje je zadobila. Osim toga, zahtevaju od MUP-a i tužilaštva da se oglase povodom ovog pitanja kako bi se nasilniku stalo na put.

Krave krava poljoprivreda livada

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Isto tako, na snimku se vidi kako nasilnik mučki udara kravu po glavi i to po deset puta dok ona leži nepomična što izgleda stravično.

Naučnici izdali šokantno upozorenje! Ukoliko ga konzumirate svakodnevno, može imati smrtonosna svojstva!

AUTOR: Net.hr/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 21:18 Šokantno! Bolnica, Foto: Tanjug/Dušan Aničić Ispijanje samo jednog zaslađenog napitka dnevno povećava rizik od smrti usled srčanih bolesti ili čak raka. Svi već znaju da gazirana pića nisu zdrava, ali da li ste znali šta samo jedna limenka ovog popularnog napitka može da uradi vašem telu?

BONUS VIDEO: Ne okrećite glavu od tuđe nesreće! Ovoj porodici je potrebna naša pomoć

 

Komentari (2)

NikolaV

05.09.2019 17:46

Ovo je već idiorizam. Svaka smrt je nasilna. Nece valjda da kravu živu da jede? To što on radi nije čudno, čudno je što neko to snima. Taj je bolestan a ne kasapin.

Tara

05.09.2019 17:47

Daj bolesna drzavo vise reaguj na ovakve monstrume!Ovo je bolesno,treba narod da se skupi i isto tako uradi ovom bolesniku da bi drzava reagovala?Ocigledno da ne zeli da primenjije i menja zakon kada su zivotinje u pitanju.Postali smo ozbiljno poremecen narod jer ze zlocini ne kaznjavaju!