PRED DECOM UBIO ŽENU, TAŠTU I TASTA Helikopteri tragaju za Goranom! Uzbuna u Novom Sadu, ceo grad na nogama zbog krvoločnog ubice!

Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem koji je osumnjičen za trostruko ubistvo, a helikopteri nadleću Novi Sad.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: facebook.com

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je policija na tragu osumnjičenom za trostruko ubistvo u Novom Sadu i da očekuje da će on brzo biti uhapšen.

"Ogromna tragedija koja se dogodila jutros u Novom Sadu je u potpunosti podigla policiju na noge. Mi smo angažovali sve jedinice, helikoptersku i Žandarmeriju, kao i Policijsku upravu Novi Sad i jedinicu Kriminalističke policije i došli do inicjalnih informacija vezanih za moguće kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sada se vrši pretraga terena i ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije", rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu.

On je istakao da je tragično kada se desi ubistvo poput jutrošnjeg i da se mora delovati preventivno.

PRIJATELJ SVE ISPRIČAO! Dragiša mi je čitao pisma koja joj je slao. Molio je da se pomire, a njeni odgovori počinjali su JEDNOM REČJU koja ga je izluđivala!

Podsetimo, Goran Janković, koji je osumnjičen da je rano jutros izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep, svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom. Opširnije pročitajte OVDE.

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta. Ispovest komšinice porodice pročitajte OVDE.

Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

UDARAO IH PO GLAVI DOK NISU UMRLI! Policija saznala koje ORUŽJE je koristio Goran iz Novog Sada! Pred decom ubio ženu i njene roditelje na monstruozan način!

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  25/05/2019 - 07:11
  Ceo grad na nogama a socijalni radnici i dalje bez odgovornosti. Koliko će još biti ubijeno žena, dece i roditelja a da nestruči socijalni radnici ne budu ni spomenuti u ovim tragedijama. Ko će da zatraži odgovornost i kazni socijalne radnike za greške i nestručan rad. Možda partija koja ih je zaposlila.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi