OVOG MLADIĆA JE ZLOSTAVLJAO GORAN JEVTIĆ! Gurnuo me je u toalet i stavio moj penis u usta! Povraćao sam, a posle mi je nudio 100.000 dinara da ćutim! (VIDEO)

Užas!

 

Obraćanje mladića Luke Krčevinca
Obraćanje mladića Luke Krčevinca, Foto: Facebook printscreen

Pokret Levijatan snimao je danas obraćanje mladića Luke Krčevinca (20) kojeg je seksualno zlostavljao glumac Goran Jevtić (41), kada je mladić imao 15 godina.

- Otišao sam sam u toalet. On je otvorio vrata i povukao me i otvorio vrata kabine i zatvorio. WC šolja mi je bila ispod nogu i blokirao sam se od straha, ruke me ne slušaju, ništa. On je krenuo da me ljubi po vratu. Rekao je "Treba da ti bude čast, da ti neko poznat kao ja izvrši oralni se*s". Ja sam bio u pantalonama. On mi ih je skinuo i stavio moj pe*is u svoja usta. Ja sam ga odgurnuo i rekao "Molim te, pusti me". Onda je on krenuo da masturbira, a ja sam pobegao. Napolju sam sreo drugaricu i počeo da povraćam i plačem - rekao je Luka.

Goran Jevtić izbačen!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 04.10.2019. 18:05 - 04.10.2019. 20:12 Jevtić je bio u stalnoj postavi te predstave za decu glumac, Goran Jevtić, Foto: Alo!/Dejan Briza Posle presude glumcu Goranu Jevtiću, koji je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora zbog seksualnog uznemiravanja maloletnika, pozorište Boško Buha donelo je odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave "Aladinova čarobna lampa".

Mladić tvrdi da mu je glumac nakon zlostavljanja preko advokata nudio novac, ali da on to nije hteo da prihvati.

- Preko advokata mi je nudio da navedem bilo koju cifru, a posle je ponudio 100.000 dinara i stipendiju za glumu koju sam hteo da upišem - ističe mladić.

Luka kaže da je imao brojne terapije sa psiholozima u Novom Sadu nakon zlostavljanja i da je u školu počeo da ide vanredno zbog provokacija sredine, kao i da je prestao da se bavi sportom na koji je išao 13 godina. Sada objašnjava da se odlučio na obraćanje javnosti kako bi otkrio celu istinu i kako bi prestala nagađanja.

Obraćanje mladića Luke Krčevinca
Obraćanje mladića Luke Krčevinca, Foto: Facebook printscreen

 NOVICA STRADAO NA LICU MESTA! Čovek mirno stajao, a onda je u deliću sekunde pokošen!

Podsetimo, Jevtić je u Osnovnom sudu u Somboru osuđen na deset meseci robije zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Prvostepenom presudom u martu bio je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, ali je ta kazna sada preinačena.

Tog 15. juna 2014. godine glumac je maloletnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a drugom izvadio penis dečaka i stavio ga u usta. Stanje oštećenog mladića nakon seksualnog zlostavljanja potvrdili su i njegova majka, drugarica koja je bila sa njim te večeri u društvu, kao i radnik pozorišta u Somboru.

EKSPLOZIJA U BEOGRADU!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: prcko
  06/10/2019 - 08:10
  ovo neko zezanje? 100000 dinara???? ispod miliona stavrno nema nikakvog smisla a i pristali bi verovatno da odustanu.
 • Korisnik: Mira
  05/10/2019 - 07:57
  Strasno na sta su sve spremni novinari, uzas
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi