Nikola Dašić
Grad Kragujevac
Nikola Dašić

Grad Kragujevac

Nikola Dašić, Foto: Grad Kragujevac

Ovo je, na konferenciji za novinare, za koju je ubistvo kragujevačkog žestokog momka Nikole Zečevića Zeke bilo neposredan povod, ocenio Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca.
- Rukovodstvo Kragujevca podržava započetu borbu protiv organizovanog kriminala i pruža punu podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću i svim nadležnim organima. Naša je obaveza da se zajedno sa njima borimo da Kragujevac bude sigurniji i bezbedniji grad za našu decu – rekao je, tom prilikom, Nikola Dašić.

Nikola Zečević zvani Zeka

Facebook

Nikola Zečević zvani Zeka, Foto: Facebook

On je istakao da su Kragujevčani do sada imali prriliku da odrastaju u mirnom gradu, da šetajući ulicama ne strahuju za život.

- Duboko sam uveren da ćemo u borbi protiv kriminala, ali i svih drugih oblika nedozvoljenih radnji i korupcije uspeti da ostvarimo odlične rezultate. Posebno sam zadovoljan politikom koju vodi predsednik Aleksandar Vučić. Borba protiv kriminala, koja je počela u Beogradu hapšenjem jedne velike organizovane bande Veljka Belivuka, rešila nas je jedne nevolje. Ali, svaki grad ima neku svoju nevolju i nećemo dozvoliti da građani imaju problem sa bezbednošću na ulici.

Velja Nevolja

Alo!/Marko Metlaš

Velja Nevolja, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Dašić je istakao da ima veliko poverenje u naše policijske organe i organe bezbednosti, u sve službe koje se ovim ozbiljno bave i koje neće stati dok počinioci ne budu uhapšeni i dok ne budu odgovarali pred zakonom za svoja nedela.

On je , takođe naglasio da Kragujevac mora da bude grad očišćen i od kriminila i od korupcije, miran grad, kakav je oduvek i bio:
- To je naša obaveza. Našoj deci moramo da ostavimo Kragujevac kakav smo mi imali i u kojem smo mi odrastali. Ne želimo koruptivna ponašanja niti u opštinskim organima, niti u privatnim preduzećima, u bilo kom biznisu ili u sportu. Nećemo dozvoliti da bilo kakvi pritisci uspore dalji razvoj grada – rekao je Dašić.

Porčitajte još: