Požar
RINA
Požar

RINA

Požar, Foto: RINA

U naselju Mramorje izgorela je krovna konstrukcija i deo potkrovlja na kućama porodica Beokonja i Ranitović, a drugi požar dogodio se u ulici Vuka Karadzića gde je goreo stan koji se nalazi na prvom spratu stambene zgrade.

- U kući živi četvoro maloletne dece, hvala bogu da niko nije povređen i da smo svi živi i zdravi. Hvala komšijama i vatrogascima koji su odmah pritekli i ugasili požar, a šteta se da nadoknaditi - kaže Nedeljko Bekonja, jedan od ukućana.

Tačan uzrok požara utvrdiće nadleženi organi, ali se sumnja da su vatrenu stihiju u oba slučaja izazvale neispravne instalacije. U požarima nema povređenih, a pravovremenom rekacijom vatrogasaca sprečeno je širenje vatre na susedne objekte.

- Dok sam stigao u grad vatrogasci su već završili sa gašenjem. Izgorela je kompletna unutrašnjost, a televizor je bio skroz istopljen. Komisija iz Prijepolja i Priboja, koja je obavila uviđaj obavestila me je da sumnja da je požar izbio zbog kvara na televizoru - rekao je vlasnik stana Ibro Crnčević.

Tagovi