PRAVO JE VREME DA PE*IS UĐE U TEBE Goran slao poruke devojčici (12)! Isplivala PREGADNA prepiska! (FOTO)

Navodnu učenicu pitao da li hoće da vidi polni organ i poslao joj fotku, a kad mu je rekla „da je strašan i da ga se plaši“, uzvratio joj je „da ima 18 centimetara i da je debeo osam“, objavila je grupa „Stoppedofilijisp“

Pedofil, prepiska
Pedofil, prepiska, Foto: Alo!

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom Goranom Milosavljevićem (29) iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije penisa i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: „Pravo je vreme da penis uđe u tebe“.

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca. Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

Pedofil, prepiska
Pedofil, prepiska, Foto: Alo!

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao fotografije svog penisa i poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: „Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice!“. Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju s prstom na usni!

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: „Da vidiš kakav je, pa posle obriši“. Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: - Strašan je... Stid me je i plašim se. Nikad ga nisam videla! Mlada sam - a on je uzvratio: - Ima 18 centimetara i debeo je osam.


Na samom početku napisao joj je da je 12 godina pravo vreme da počne sa seksualnim odnosima, navodeći: - Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe. Na njen odgovor da ne zna ništa o tome i pitanje da li i drugim devojčicama šalje slike da ih gledaju, odgovorio je: „Da, tako je“.

Savetovao joj je da obriše poruke da ih neko ne bi video. Zatim se predstavio, navodeći da je iz Zaječara, da ima 29 godina i da radi kao auto-mehaničar. Na opasku: - Nisu vam problem mojih 12 godina, sigurno? Ja sam šesti razred - bestidnik je odgovorio: - Već možeš da ga primiš u ribicu i guzu.

Ceo razgovor sa predatorom objavljen je u otvorenoj grupi na Fejsbuku „Stoppedofilijisp“, dok su za fotografiju polnog organa, koju je poslao devojčici, napisali „da ne mogu da je puste zbog standarda Fejsbuka“.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila. Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu navodi za „Alo!“ da treba biti vrlo oprezan, jer ne postoji univerzalan profil predatora.

- Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom - upozorava Đokić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi