NEVERICA U NEGOSAVLJU Goran se uoči svadbe obesio u tuš kabini, a potom se pročulo još nešto

Mladoženja Goran S. (39), iz sela Negosavlje u Medveđi, ubio se u jednom hotelu u Leskovcu 3. avgusta.

Goran S. se ubio nekoliko dana posle svadbe
Goran S. se ubio nekoliko dana posle svadbe, Foto: Printskrin

Ovo kažu Goranove komšije iz Negosavlja, a to je i sama njegova verenica rekla policiji tokom istrage. Šta je Gorana, nekoliko dana pred stupanje u brak, a zbog čega je i došao iz Beograda u rodno Negosavlje, nateralo da digne ruku na sebe, niko još ne može da dokuči.

- Sa tom devojkom, sa kojom je trebalo da se venča, bio je u vezi godinu dana. Tek nakon sahrane se pročulo da je trudna. Došli su ovde zajedno, dogovorili skromno veselje u jednom restoranu, čije je rukovodstvo pristalo bez obzira na koronu da se organizuje, rešio da prespava u hotelu, pa da se vrate u Beograd - priča Goranova komšinica iz sela.

Prema njenim rečima, Goran je završio Vojnu školu, i bio je najbolji učenik. Živeo je i radio u Beogradu, odakle mu je, takođe, verenica.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/T.S.

- Ona je policiji ispričala kako su tog dana išli da kupuju zlato za nju. Navela je samo i da je u jednom momentu jedan član najbliže porodice pitao Gorana "gde su mu bile godine dosad?" Priča se da su se posvađali oko novca, to niko ne zna, ali jeste prek čovek (član porodice) - kaže ona.

Kobne večeri, Goran je poslao verenicu do automobila na parkingu hotela u kojem su odseli da mu donese nešto što je zaboravio. Kada se ona vratila, zatekla ga je u mrtvog u tuš kabini hotelske sobe, tačnije obešenog. Kada je došla Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. On je odmah sutradan sahranjen u rodnom Negosavlju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi