UBIO SUPRUGU I NJENE RODITELJE MACOLOM Goran je retko koristio Fejsbuk, ali jedna stvar bode oči na njegovom profilu

Dok je objavljivao radosne slike, njegova žena je prolazila kroz pakao

Goran Janković
Goran Janković, Foto: facebook.com

 

Vulkanizer Goran Janković, čovek koji je u petak oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (31), i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić u Novom Sadu, nije dugo ništa javno objavljivao na društvenim mrežama, ali ono što jeste nije dalo naslutiti da će uraditi ovako nešto. On je i dalje u bekstvu.

 

Goran je na Fejsbuk uglavnom kačio fotografije svoje dece i fotografije sa njima - sa dva sina - jedan ima 10, a drugi samo tri godine.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: facebook.com

 

Na većini fotografija je nasmejan i deluje kao otac posvećen porodici, a osmeh krasi i fotografije na kojima je sa ženom. Ništa ne upućuje na to da bi u sledećem trenutku mogao da oduzme život majci svojih sinova, kao i njihovim baki i deki.

Međutim, iza ove savršene maske na društvenim mrežama, njegova supruga je prolazila kroz pakao. Zabrinjavajuće je to što je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici.

 

Mirjana i Goran su se nekoliko puta i rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Pored svega toga, imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja.

I baš kad smo kod oružja - jedna stvar bode oči na njegovom profilu.

Goran je 2015. godine okačio fotografiju iz streljane, na kojoj je sa sinom koji drži pištolj u ruci i gde uči ga da puca. Sama fotografija možda i ne bi bila toliko problematična, da Goran u opisu nije napisao "Tajin ubica". Goran, čovek koji je nelegalno držao oružje.

Otkako je počinio stravičan zločin, on nije ništa objavljivao na društvenim mrežama.

CELA SRBIJA GA TRAŽI! Ovo je Goran Janković, osumnjičen za porodični masakr u Novom Sadu!

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovao da Mirjana ima drugog muškarca. Da stvar bude gora, on je suprugu i njene roditelje ubio pred sopstvenom decom, a njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Uprkos svim policijskim naporima i blokadom Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen.

Novi Sad su juče nadletali i policijski helikopteri, a ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je juče da postoje određene indicije o Jankovićevom kretanju i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi