ISPOVEST BIVŠEG PARTNERA SUDIJE IZ VRANJA, ČIJE SU FOTOGRAFIJE ISPLIVALE U JAVNOST Gola htela visoku funkciju!

N. Gavrilov - N. Marić | vesti 2018-08-26 17:14:11 2018-08-26 17:14:11

Puca na visoko! M.J. (38), sudija Osnovnog suda u Vranju, čije su eksplicitne fotografije i skandalozna prepiska isplivale u javnost na nedavnom reizboru sudija zahtevala je da bude izabrana za, ni manje ni više, nego sudiju Apelacionog suda u Beogradu, priča za „Alo!“ njen bivši partner Z. C. (63).

Privatna arhiva

Pored eksplicitnih fotografija i vulgarne prepiske, koje su osvanule u javnosti, njen bivši partner, biznismen Z. C. , ekskluzivno je otkrio mnoštvo detalja u vezi sa sudijom M.J. iz Vranja.

Zamalo da bude sudija Višeg suda

Prema nezvaničnim informacijama, M.J. se razvela pre 15 godina i nema dece. A inače, prema rečima izvora, malo je falilo da dođe i do važne funkcije u Višem sudu. - Pravni savet gradskog odbora u Vranju predložio je Mariju za sudiju Višeg suda u tom gradu. Međutim, to nije prošlo, jer ima veliki broj nerešenih i zastarelih predmeta - priča izvor iz Vranja. V. P.

Kaže da je M.J. želela, ni manje ni više, nego da bude sudija u jednoj od najvažnijih institucija pravosuđa u Beogradu, a to je Apelacioni sud.

- Kada je nedavno bio reizbor sudija, M.J. je žarko želela da bude izabrana za sudiju u Apelacionom sudu. Vršila je pritisak na mene da kontaktiram sa svojim dobrim drugarom, koji je uticajan i blizak srpskom pravosuđu, da bi pokrenuo veze da ona bude izabrana za sudiju. Terala me je da ga non-stop zivkam i pitam za to. Ipak, od toga nije bilo ništa - navodi biznismen, koji je bio u vezi sa sudijom.

Prema rečima izvora, za sudiju Apelacionog suda potrebni su „drugi kvaliteti“.

- Šokirani smo njenim bahatim ponašanjem. Apelacioni sud je jedna od najvećih i najuglednijih institucija pravosuđa, a da bi bio sudija tog suda, potrebni su ti neki drugi kvaliteti. Za početak veliko iskustvo i karijera bez mrlje, a ona je baš pucala na visoko s obzirom na to da se nije baš proslavila s predmetima na lokalnom nivou - priča izvor za naš list.

Advokat: Priče su plod bolesne mašte!

M.J. već danima je nedostupna za komentar, a juče na pitanje o njenom konkurisanju za sudiju u Apelacionom sudu u Beogradu, takođe nismo dobili odgovor. Prvog dana M.J. se javila na telefon, ali je negirala bilo kakvu vezu s fotografijama i porukama, koje je naš list objavio, a od tada više se nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke. Kada je u javnost isplivala afera, ona je, prema rečima svog advokata Dragana Nikolića, doživela stres. Na redovnom je godišnjem odmoru i komunicira sa malim brojem ljudi. - Objavljene su užasne laži i neistine. One su plod nečije bolesne mašte - rekao je Nikolić juče za „Alo!“. V. P.

Podsetimo, Z. C. je ispričao za naš list da se M. J. hvalila da da je primila mito u vezi sa slučajem u kojem je 2011. preminula devojčica Dijana Marinković (5), što je šokiralo javnost.

- M.J. mi je rekla da je od anesteziologa, koji su bili pijani, kada je dete u vranjskoj bolnici preminulo, dobila 5.000 evra kako bi zataškala njihov slučaj. Tužilac je tada tražio pritvor, a M.J. je pokušavala da izvrši pritisak na Apelacioni sud u Nišu da im se ukine presuda jer je ona bila istražni sudija u tom predmetu. Ispričala mi je da joj je cilj da taj predmet zastari. Tada sam je pitao kako bi njoj bilo da joj dete umre zbog greške lekara, a ona mi je rekla: „Ko plati, taj se i klati“ - tvrdio je biznismen. Inače, „Alo!“ je došao u posed ekskluzivnih fotografija i prepiske iz kojih se vidi da atraktivna M.J. navodno traži novac za svoje usluge.

Sudija M.J. ranije je privukla pažnju medija zbog provokativnih fotografija, na kojima je pozirala polugola i postavljala ih je na društvene mreže.

Expand player
Pogledajte više