SNIMAK LEGIJE NA RATIŠTU U BOSNI! Godina 1995, odjekuju pucnji, Ulemek pita: Šta ti treba? (VIDEO SA LICA MESTA)

Snimak sa ratišta i dalje popularan na internetu!

 

Legija
Legija, Foto: prinstskrin

Milorad Ulemek Legija, bivši pripadnik francuske Legije stranaca, član Srpske dobrovoljačke garde, vojnik a zatim i komandant Crvenih Beretki, kasnije osuđen za ubistvo Zorana Đinđića, ratovao je devedesetih u srpskoj Bosni, a snimak sa ratišta vrlo je popularan na internetu. 

Pročitajte još

POGLEDAJTE GDE SVE ROBIJAJU SRPSKI KRIMINALCI Dele zatvorske ćelije sa najsvirepijim ubicama i teroristima na svetu!

Na snimku iz 1995. godine se vidi Legija, zajedno sa ostalim borcima. Oduvek je važio za ''opasnog momka'', te je budio strah u neprijatelju. Sve vreme snimka, Legija komunicira sa izvesnim čovekom preko telefona i Toki Vokija, ali i osmatra prvu liniju dvogledom.

Ulemek se posle napuštanja Francuske legije stranaca vratio u Srbiju i pristupio je Srpskoj dobrovoljačkoj gardi (Arkanovim Tigrovima). 

Ulemek je prvo bio instruktor, a kasnije je unapređen u jednog od zapovednika Garde i borio se sa Arkanom u Hrvatskoj i Bosni. Komandovao je specijalnom jedinicom u istočnoj Slavoniji pod imenom „Super Tigrovi" koja je delovala u operaciji Pauk između 1994. i 1995. oko bihaćkog džepa. Oduvek je važio za „opasnog momka, te je budio strah u neprijatelju.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi