Zoran Šojan i Goca Božinovska
Instagram
Zoran Šojan i Goca Božinovska

Instagram

U vreme velike ljubavi, Zoran Šijan i Goca Božinovska, Foto: Instagram

Posle njegove smrti, Gocu je tešio novosadski kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac (57), koji tvrdi da je poznata pevačica ostavila kik-boksera kada ga je uhvatila u preljubi sa najboljom drugaricom!

- Nisam hteo da budem sa Gocom dok je bila sa Šijanom jer mi je bio drug. On je nju ostavio zbog komšinice, Gocine drugarice. Goca je njih dvoje uhvatila „na gomili”. Šijan je izbacio Gocu, koja je oličenje dobrote i poštenja. Ona je i žena, i brat, i drug, i domaćica, i švalerka, i sve. Takva žena se više ne rađa, a on je takvu ženu, s kojom ima dvoje dece, izbacio na ulicu i doveo drugu i napravio joj sina - ispričao je svojevremeno Nebojša Tubić Žabac za „Balkan Info“.

Zoran Šijan sa drugom ženom Goranom

Facebook, Puls asfalta

Zoran Šijan je posle raskida sa Gocom uplovio u vezu komšinicom Goranom, Foto: Facebook/ Puls asfalta

Žabac tvrdi da je upravo Goca uzdigla Šijana, ali i da je on dizao ruku na nju!

- Počeo je sa Gocinim parama. Ona je imala stan od 40.000 maraka, koji je prodala da bi napravili zajedničku kuću. Ona ga je digla. On je bio niko i ništa pre Goce. Ona ga je napravila! A on joj tako vratio. Goca je dolazila u Novi Sad kod jedne moje drugarice, koja joj je pozajmila 500 maraka i dala joj neki auto na korišćenje. Goca je tumarala bez posla sa dvoje dece. Goca je govorila Šijanu: „Od svih tvojih drugova, najbolji je onaj Žabac.“ On je nju tukao i govorio joj je: „Ti si mene emotivno prevarila!“. On je bio mnogo ljubomoran - ispričao je Nebojša Tubić Žabac za „Balkan Info“.

Nebojša Tubić Žabac izneo šokantne tvrdnje

Facebook, Legende devedesetih

Nebojša Tubić Žabac izneo šokantne tvrdnje, Foto: Facebook/ Legende devedesetih

Goca Božinovska je juče za „Alo!“ potvrdila da je Šijana zatekla na delu sa komšinicom Goranom.

- To znaju i vrapci na grani! Ne želim da pričam o nečemu što je bilo pre 20 godina. Njega su mnoge volele, a da nije bila ona, bila bi neka druga. Ja sam stavila tačku na to - izjavila je Božinovska juče za naš list.
Međutim, ona negira Žapčeve tvrdnje da je trpela zlostavljanje.

- To nije tačno! Niti me je tukao, niti sam ga ja uzdigla. Svako je imao svoj posao - kratko je prokomentarisala Goca tvrdnje svog bivšeg dečka.

Goca Božinovska, Nebojša Tubić, Zoran Šijan

Facebook, Legende devedesetih

Goca Božinovska je posle smrti supruga utehu našla u Nebojši Tubiću,levo, ali Zorana Šijana nije prebolela, Foto: Facebook, Legende devedesetih

Ona nije želela da priča o vezi svog bivšeg muža sa komšinicom Goranom, koja mu je rodila vanbračnog sina Vukašina (19).

- To je bilo davno i ne želim da pričam o tome. Deca su porasla i apsolutno ne želim da govorim ništa o tome - kategorična je Goca Božinovska.

Kobna svađa sa Markom Miloševićem?

Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30 ujutru, na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, dok je sedeo za upravljačem svog „mercedesa 600“ i čekao zeleno svetlo na semaforu. U policiji i tužilaštvu i dan-danas ne znaju ko je nedaleko od kluba „Stupica“ ubio tada najpoznatijeg Surčinca i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu. Majka Zorana Šijana, Milica, ranije je za „Alo!“ izjavila da je njenog sina ubio neko mnogo moćan.

- Verovatno je u njegovo ubistvo umešan i bivši DB. Ne mogu da uprem prstom ni u koga, ali znam samo da se dva-tri meseca pre smrti posvađao s Markom Miloševićem i da ga je tada ošamario. Ispričao mi je da je jednom primetio automobil sa četvoricom-petoricom muškaraca kako ga prate i da je stao da ih pita šta to rade. Oni su mu rekli da to čine po službenoj dužnosti. Upravo zbog toga mislim da je njegovo ubistvo organizovao neko iz DB-a, po nalogu tadašnjeg vrha vlasti - izjavila je ranije za „Alo!“ Šijanova majka.

Prema pisanjima medija, pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do Gocinog razvoda 1998. godine. Tada je Šijan uplovio u vezu sa Goranom, a kada je Goca sve otkrila, sa sinom i ćerkom se preselila u Novi Beograd. Gorana je Šijanu 1999. rodila sina Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Posle Šijanove smrti, Goci je, po sudskoj odluci, pripala kuća u Surčinu, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.