Ivana Mlađović
Printscreen
Ivana Mlađović

Printscreen

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen

 

 

Plejboj zečica i epizodna glumica serije "Selo gori, a baba se češlja", pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja, u subotu uveče. Kako je ubrzo potvrđeno, ona je preminula od predoziranja heroinom.

Pored njenog tela, bez svesti zatečen je njen verenik M.K. takođe u teškom stanju od velike količine droge. On je odmah prevezen u KC Kragujevac, gde su lekari uspeli da mu spasu život, i za sada mu je prema poslednjim informacijama stanje stabilno.

 

Prema fotografijama sa profila njenog vernika, Ivana je u maju 2017. godine bila u drugom stanju. A ako je sudeći po fotkama, starleta je tada bila u poodmakloj trudnoći. Posle toga se međutim ni na jednoj njenoj fotografiji ne vidi ni stomak, niti se pominje beba koja bi sada vec trebalo da ima godinu dana. Ovo bi moglo da aludira na to da je Ivana bila u drugom stanju, pa izgubila bebu, što s obzirom na to da je navodno već lečena od heroinske zavisnosti, nije neuobičajena posledica.

Ivana i M.K. pronađeni su u kući njihovog prijatelja u subotu uveče. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt Plejboj modela, dok je njen verenik hitno prebačen u bolnicu.

Ivana Mlađović

Facebook

Ivana Mlađović, Foto: Facebook

Statistkinja iz popularne serije je nekoliko godina bila u vezi sa M.K., koji radi kao taksista u Kragujevcu, a pre mesec dana su se i verili.

Na društvenim mrežama redovno su delili zajedničke fotografije i razmenjivali emotivne poruke.

Ivana Mlađović postala je poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine, u sezoni u kojoj je pobedu odnela Soraja Vučelić. Njen nastup obeležio je tada manji peh, kada joj je ispala haljina i u prenosu uživo otkrila grudi. Mlađovićeva se potom saplela i umalo pala na sceni, a zbog haljine na tufnice prozvali su je "porno Mini Maus".

 

U predstavljanju kandidatkinja na pomenutom takmičenju navedeno je da se ona godinama bavila ritmičkom gimnastikom, posle čega je postala foto-model.

Telo nesrećne devojke poslato je na obdukciju, gde će se nakon toksikoloških nalaza znati tačan uzrok smrti.