PRIVATNI DETEKTIV OTKRIVA Glume im prijatelje, a istina je drugačija: Obelodanjeno odakle vrebaju akteri Jeleninog ubistva! Glume čak i policiju!

Optužnica je do sada dva puta vraćana na dopunu

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (40) zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (32), pevačicu „Granda“. Na ovo rešenje, Zoran i njegovi advokati imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana.

Katarina Ostojić, privatni detektiv, kaže da su akteri Jeleninog ubistva otvorili grupe na Fejsbuku i da glumataju policiju!

- Te grupe su, navodno, podrška ubijenoj Jeleni i Zoranu. Bilo je oko 2.000 lažnih profila, a počinioci su na mreži 24 sata, svih sedam dana u nedelji. Moja pojava im smeta, ali se ne bavim šizofrenijom pojedinaca, a započeto ne ostavljam. Jedna osoba iz tih grupa čak mi je pretila smrću. Ispod moje slike je napisala: „Bila je tako lepa, a lepa joj i smrt…, zadavi se štrudlom tužna… laka joj zemlja“. Poželeti nekome smrt, govori mnogo toga - kaže Katarina Ostojić.

ŠESTA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE! Radivoje preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, Kuršumlija zavijena u crno!

Optužnica je do sada dva puta vraćana na dopunu. Treća optužnica podignuta je sredinom aprila ove godine, a sada je i potvrđena. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi