DETALJI SA SUĐENJA POLICIJSKOM GENERALU Simić u sudnici nije vadio Ljupku iz usta!

Veselo na suđenju!

Dragiša Simić, general policije
Dragiša Simić, general policije je u nekoliko navrata pomenuo svoju bivšu emotivnu parnerku, Foto: Nenad Vujanović/ Alo

Dragiša Simić (50), general policije, optužen da je učestvovao u prodaji „poršea panamera“, vrednog 250.000 evra, zabavio je sve u sudnici beogradskog Višeg suda jer ime svoje ljubavnice, pevačice Ljupke Stević (35), nije vadio iz usta!

Aferu „panamera“ je zasenio nedavni incident, kada mu je Ljupka u naletu besa polupala dva skupocena automobila i nokautirala ga zbog navodne prevare s tri maloletnice. U sudnici je vladala opuštena atmosfera, a Simić je kategorički tvrdio da nije kriv! š

- I danas mi nije jasno zašta me terete?! U ovom slučaju ne vidim ni štetu, ni korist. Nisam zahtevao od komunalne policajke Jelene Stanković, koja se druži s mojom prijateljicom Ljupkom Stević, da traži taj auto. Ona je u društvu privatno pominjala „porše“ jer je znala da moj prijatelj Željko Milanović treba da ga otkupi na rate. Pitao sam je zbog toga da li viđa taj auto, da proverim da ga ludak nije slupao. Ona je i sada dobra sa Ljupkom. Taj auto je neko vreme bio parkiran i na Voždovcu, u blizini Ljupkine zgrade. Nije mi jasno što se ovaj slučaj povezuje s mojim privatnim životom i naziva aferom? Oduvek sam odvajao privatno od poslovnog - mangupski je rekao Simić i pogledao advokate Dejana Bećirića i Vuka Tufegdžića, koji nisu mogli da sakriju osmeh.

Ljupka Stević
Polupala dva Simićeva automobila zbog navodne prevare sa maloletnicama, Ljupka Stević, Foto: Printscreen

Na pomen Ljupkinog imena, nasmešili su se svi prisutni u sudnici, osim zamenice tužioca i sudije. Ozbiljna zamenica tužioca je generala „uhvatila u makaze“ i pitala zbog čega ga četvoro optuženih i sada zovu šefom, pošto više nije načelnik policije, što je Simiću bilo pomalo smešno.

Dragiša Simić, general policije i advokat Denis Bećirić
Dragiša Simić, general policije i njegov advokat Denis Bećirić, Foto: Masanori Jošida/Alo

- Ne znam, pitajte njih! I sada sam šef, koordinator sam u Direkciji policije. U policiji sam od 1995. godine. Zovu me „šefe“ otkad sam dobio prvu zvezdicu, prvo kao zamenik komandira, pa komandir, načelnik saobraćajne policije i tako je ostalo. Po činu sam general i to mogu da mi oduzmu jedino ako me uhapse! U uniformi sam od svoje 16. i nikad se nisam žalio na svoj posao - rekao je Simić.

Nisam se pomirio s Ljupkom

Simić je negirao šuškanja da se pomirio s Ljupkom, kao i da su se videli u jednom poznatom restoranu.

- Ne! To nije tačno i neću više da se bavim time! - rekao je Simić posle suđenja.

Ljupka je kamenjem polupala vetrobranska stakla i izbušila gume na “audiju A6”, a oštetila je i vozilo “Toyota land cruiser” koji su u vlasništvu pukovnika policije, Dragiše Simića.

General se tereti da je učestvovao u preprodaji „poršea panamera“ (SD 048-ŽJ) i da je vlasniku Borivoju Antonijeviću obezbedio korist na štetu svog prijatelja Željka Milanovića.

- Milanoviću sam dao zajam da otplati auto i ponekad sam ga vozio. Nisam morao za to ni da ga pitam, to se podrazumevalo jer smo prijatelji. Taj auto je bio u njegovoj rentakar agenciji i koštao je oko 50.000 evra, dok je nov oko 100.000 evra. Takvih ima oko 50 u Beogradu. Ovaj je bio crne boje, tablica se ne sećam- ispričao je nonšalantno Simić.

On je naveo da se ne seća detalja oko „poršea“.

- Pošto Milanović nije isplatio poslednju ratu na vreme, policajac Mali Legija je dovezao auto kod mene na parking. Mislim da ga je dovezao iz Kumodraške ulice. Međutim, on je sledećeg dana skupio pare i otkupio ga - dodao je on.

Na opasku sudije kako se kao načelnik saobraćajne policije ne seća ulice, Simić se brzo snašao.

- Pa ja sam bio saobraćajac na auto-putu - spremno je odgovorio general.

 • Korisnik: rasplet
  25/09/2020 - 09:28
  Sad je jasno, kao afera sa pevaljkom, a u stvari kriminal do guše, lukav bivši policajčić. Tužikac će raskrinkati barabe i Sud da ih osudi na zatvor. Kriminalna grupa.
 • Korisnik: sale
  24/09/2020 - 21:41
  a maloletnice ?
 • Korisnik: Maja
  24/09/2020 - 21:40
  a maloletnice ,to je normalno za generale
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi