Policija
Printscreen/Youtube
Policija

Printscreen/Youtube

Policija, Foto: Printscreen/Youtube

 

Pazite koga puštate u svoj dom! Čijora Đorđević (35) i još dve osobe uhapsila je policija zbog sumnje da su 2018. ušle u stan domaćina u Zemun polju i iz ormana ukrali 170.000 evra! Prethodnih dana, kako se sumnja, Čijora je glumeći gataru bila u stanu svoje žrtve, osmotrila situaciju, raspitala se o navikama, pa isplanirala i izvršila krađu.

Kako saznajemo, sumnja se da je stan domaćina tipovan, pa mu je odmah na vrata došla Čijora s jednim muškarcem i ženom. Ona se, kako se sumnja, dobro raspitala o problemima koje ima domaćin, te je tražeći stvari za pomoć deteta to uzgredno spomenula vlasniku stana. Ne znajući da će uskoro postati žrtva, iznenađen podacima koje o njemu znaju ti ljudi, pustio ih je u svoj dom.

- Čijora mu je spomenula njegove probleme i ponudila rešenje. Rekla mu je da je skoro dobio veliko bogatstvo, ali i da mu se crno piše. Govorila je da neko želi da mu napakosti, spominjala je rođaku sa kojom navodno domaćin nije bio u dobrim odnosima. Priču je vrtela ukrug, a onda je usledio ritual skidanja magije. Dok je ubeđivala domaćina, osmotrila je dobro stan i mogući štek gde drži novac. Zahtevala je od njega nešto para kako bi ritual bio uspešan i pomno je pratila odakle će joj domaćin dati novac. On je izneo određenu sumu u evrima, a po završenom ritualu vratila je domaćinu novac. Potom ga je zamolila da joj kao nagradu da samo nešto od stare garderobe - priča naš izvor i dodaje:
- Dok je pričala sa žrtvom, saznala je kada će on napustiti stan, a ona mu rekla da za tri dana treba da ode na neku raskrsnicu i razbije flašu sa bajanom vodom. Taj dan osumnjičeni su osmatrali stan žrtve i čim je on izašao, krenuli su u akciju. Odmah po ulasku u stan otišli su do ormana i u fioci međ vešom pronašli evre. Uzeli su novac i pobegli. Po povratku kući domaćin je krađu prijavio policiji. On u početku nije rekao da mu je gatara dolazila na vrata, ali se ubrzo prisetio, što je mnogo olakšalo posao inspektorima. Posle opsežne istrage došlo se do osumnjičene i kada je prikupljeno dovoljno dokaza usledilo je hapšenje - rekao je naš izvor.

Nezvanično, posle hapšenja osumnjičena Čijora priznala je krađu.

Komentari (1)

Veki

07.12.2019 09:12

Na Altini se svaki stsn obija, tamo ima velika koncentracija roma koji obijaju stanove.