Zoran Marjanović
Alo/Nenad Vujanović
Zoran Marjanović

Alo/Nenad Vujanović

Zoran Marjanović, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Jelenina frizerka Zorica Gemović je na suđenju Zoranu Marjanoviću (41), optuženom za ubistvo supruge, bez dlake na jeziku govorila o njihovom braku.

Zorica Gemović je izjavila da je Zoran Marjanović stalno govorio Jeleni: „Na šta ličiš“, „Kako si se to obukla?!“, ali da je ona na sve to samo ćutala.

 - Poznavala sam Jelenu deset godina, nekada sam je šišala kod nje u studiju, a nekada je ona dolazila kod mene u salon. Nisam primećivala da je Zoran imao neki odnos sa Janom, ona je uvek bila s majkom. Bile smo bliske jer mi je bila više od klijenta. Nekoliko puta mi se rasplakala. Govorila je: „Ti ništa ne znaš!“ Nije mi se dopadalo kako se Zoran ponašao prema njoj, govorio joj je: „Na šta ličiš“, „Kako si se to obukla?!“ Na sve to Jelena je samo ćutala... Uvek je samo ćutala - rekla je frizerka i ispričala da se Jelena jednom rasplakala pred njom. 

Govorio joj je da je debela i ružna. Rekla sam mu: „Pa što tako?“, a on je odgovorio: „Ma, ja se samo šalim!“, rekla je Zorica Gemović.

- Govorio joj je da je debela, ružna… Jednom sam lično čula kad je to rekao. Pitala sam ga: „Pa što tako?“, a on je odgovorio: „Ma, ja se samo šalim!“ Videla sam da Jeleni nije bilo pravo, ali je samo ponavljala: „Moj meda, moj meda... Medo, šta misliš da li da se ošišam, da li ovo, da li ono?“ Zvao ju je po šest-sedam puta dok sam je frizirala! Rekla je jednom da joj je svega dosta, da je u kući katastrofa i da joj dođe da uzme dete i da ode. Na moje pitanje: „Pa što ga ne ostaviš?“, rekla je: „Zoko, on bi me ubio!“ To je bilo pola godine pre ubistva! - istakla je Zorica.

Zoran Marjanović

Alo/Nenad Vujanović

Zoran Marjanović, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Jelenina prijateljica Nora Rakić Karleuša potvrdila je da je Jelena uvek branila Zorana, ali da joj je smetalo ponašanje svekra Vladimira jer je „hteo sve da kontroliše“.

"Jelena je bila dobra s mužem, svekrvom, deverom i jetrvom. Mnogo je volela pastorka Uroša, ali je sa svekrom imala težak odnos", Nora Rakić Karleuša, Jelenina prijateljica.

 



- Moj suprug je isto producent, pa smo se družili. Jelena je bila dobra i sa svekrvom Zoricom, i sa Milicom, i Milošem. Mnogo je volela Uroša, ali je sa svekrom imala težak odnos. Sa Zoranom se nije svađala. Branila ga je šta god da joj kaže i samo je ćutala. Jednom mu je odnela kafu u studio, a on je rekao: „Kakva ti je ovo kafa? Hoćeš da me ubiješ?“ Govorila sam joj što mu ne kažeš da te ne zove tetkom i ostalim nadimcima, a ona je samo govorila: „Nema veze, nema veze.“ Vladimir se loše ponašao. On je o svemu odlučivao, za sve se pitao, pa čak i oko Jane. Kada dođu kod nas, Vladimir nije zvao Zorana nego Jelenu. Zivkao je non-stop i pitao kada će kući, da li je Jana jela, da li je ovo, da li je ono… Jelena mi je rekla da joj je to smetalo! Zato kažem da se loše ponašao. U policiji smo saslušani suprug i ja, a Zoran mu je posle toga poslao poruku: „Pozdravio te Marko, kaže da si fin i dobar dečko.“ Marko je inspektor. Loš odnos imala je i sa kumom Verom. Ona im zapravo i nije venčana kuma, već je zaposlena kod Zorice - ispričala je Karleuša.

Vaspitačica se rasplakala u sudnici

Janina vaspitačica Lenka Đorđević bila je zadužena da Janu skloni od svega i pomogne joj.

Zoran Marjanović

Alo/Nenad Vujanović

Zoran Marjanović, Foto: Alo/Nenad Vujanović

- Moj sin se družio sa Zoranovim sinom Urošem. Sin me je kobnog dana pitao da li mogu da odem kod Marjanovića da pomognem oko Jane jer se nešto dešava sa Jelenom. Bilo mi je čudno jer nije baš praksa da idemo kod nekoga kući. Kad mi je sutradan rečeno šta se dogodilo i kada su me zamolili da sklonim Janu, odmah sam se rasplakala, ali sam morala da se smirim zbog nje. Moje je bilo da je malo zabavljam i sklonim od svega. Bila sam besna kad sam čula da su Zorana uhapsili pred Janom. Ona je bila jako uznemirena i ponavljala je: „Kako ću sad ja? Ko će sad mene da čuva?“ Kada se saznalo da je Jelena mrtva, Jana me je pitala: „A zašto si tužna?“ - ispričala je vaspitačica i briznula u plač u punoj sudnici.

Vid čuo svađu između Jelene i Zorana

Svoj iskaz je dao i Vid Stjepanović, meštanin Crvenke, koji je rekao da je tog dana posle podne video na travi kod nasipa Jelenu, Zorana i njihovu ćerku Janu, da je primetio da se raspravljaju i da je čuo samo kako je Jelena rekla Zoranu: „Ti ne razumeš to.“ Prema njegovim rečima, nedugo posle raspravljanja njih dvoje su krenuli nasipom, a njihova ćerkica je navodno ostala sama. Posle je po podne video navodno Vladimira s Janom. Rekao je da mu je to čudno i da je pomislio: „Što gnjave tu devojčicu?“ Iskaz su dali i doktorka Milana Šišić, prodavačica Magdalena Radojević i policajac Milan Vukša.