Policija
Alo.rs/M.Jošida
Foto: Alo.rs/M.Jošida

U policijskoj stanici 24-godišnja Džesika M izjavila je da je spontani pobačaj i izbacivanje fetusa posledica obilnog krvarenja, koje je po njenom mišljenju nastalo nakon uzimanja nekoliko različitih lekova protiv bolova koje je imala zbog zubobolje.

Navodno, žena je krvarila nekoliko dana, otišla je na pregled kod ginekologa, koji je rekao da ima "rizičnu trudnoću".

Prema Džesikinim rečima ona je otišla kući, nastavila da krvari, tokom mokrenja dobila je trudnicke bolove i doživela spontani pobačaj. Po njenoj izjavi fetus od par centimetara je umotala u novinu i bacila iza barake, piše Informer.

Žena živi sa jednogodišnjim detetom iz prvog braka, nevenčanim suprugom 25-godišnjim Sinišom J. i njenom familijom u improvizovanoj baraci od drveta i kartona ispod nadvožnjaka u Ulici Španskih boraca na Novom Beogradu.

Oglasila se i njena majka

Džesiku M. (23) pretukao je u Novom Beogradu nevenčani suprug S. J. (25), a njena majka otkrila je da su problemi između supružnika navodno postojali od početka veze zbog ljubomore.

Došla sam ovde da živim s njima jer mi se ćerka požalila da ima probleme u trudnoći, ali i sa svojim partnerom. Ona je od početka imala probleme s trudnoćom i juče je, nažalost, izgubila bebu. Bila je u šestoj nedelji – ispričala je Silvana i otkrila da njena ćerka nije pobacila zbog batina.

Kako kaže, S. J. je juče navodno konzumirao alkohol a kada je video da je nesrećna Džesika izgubila dete, iznervirao se i navodno udario joj šamar.

– Usled svog tog stresa zbog gubitka bebe i šamara, odlučila je da ga prijavi policiji, a oni su brzo došli ovde – priča Silvana i dodaje da je S. J. navodno imao zabranu prilaska Džesiki zbog ranijih sukoba.

Kako saznaje Kurir, S. J. je pobeogao nakon sukoba sa Džesikom, a policija traga za njim. Fetus je odnet na Institut za sudsku medicinu, a istraga je u toku.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: