Jugoslav Karić je stao da mi ukazao pomoć
Rajko Ristić
Jugoslav Karić je stao da mi ukazao pomoć

Rajko Ristić

Jugoslav Karić je stao da bi momku ukazao pomoć, Foto: Rajko Ristić

On je „mini kuperom“ zakačio ranac L. K., koji je dolazio iz suprotnog smera, i očešao mu nogu. On je „mini kuperom“ zakačio ranac L. K., koji je dolazio iz suprotnog smera, i očešao mu nogu. 

Pročitajte još:

 - Jugoslav je odmah stao da pomogne mladiću, koji je išao sa dva drugara. Sam je pozvao Hitnu pomoć i policiju, koja je utvrdila da se Jugoslav kretao dozvoljenom brzinom kroz naselje i da nije bio pijan - kaže dobro upućeni izvor „Alo!“.

Preporučujemo i ovo:

Kako saznajemo, mladiću je samo lakše povređena noga i nakon pregleda je pušten na kućno lečenje.

Dragomir Karić tvrdi da njegov sin nije pio alkohol

Masanori Jošida,Alo

Dragomir Karić tvrdi da njegov sin nije popio ni kap alkohola, Foto: Masanori Jošida/Alo

- Mladić je sam ustao, a Jugoslav je odvezao mladića najpre u Hitnu pomoć u Sopotu, a zatim u Tiršovu, gde su mladiću urađeni detaljni pregledi. Srećom, drugih povreda, osim one na nozi, nema - navodi sagovornik „Alo!“.

Dragomir Karić potvrdio je juče za „Alo!“ da je njegov sin bio vinovnik nezgode u Sopotu. Kako kaže, Jugoslav se vraćao kući na Kosmaj sa svadbe svoje sestre Danijele kada je došlo do nezgode.

- Sve se desilo na tom seoskom putu, a Jugoslav je retrovizorom zakačio ranac dečaka. Odmah je stao da i izašao da mu pomogne. Odvezao ga je u bolnicu i sve vreme bio s njim. Koliko znam, do 1.30 su bili u bolnici, sve dok lekari nisu uradili sve detaljne analize. U bolnicu su došli odmah i mladićevi roditelji, a moj sin je u subotu išao da obiđe dečaka - rekao je Dragomir Karić za „Alo!“.

Elena Karić

Screenshoot Facebook

Vraćao se sa sestrine svadbe iz restorana njegove supruge Elena Karić, Foto: Elena Karić/Screenshoot Facebook

On navodi da njegov sin nije popio ni kap alkohola na svadbi svoje sestre Danijele.

N: Porodica ne tereti Karića

Kako saznajemo, porodica mladića koji je lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi ne krivi Jugoslava Karića.

- Oni su zahvalni porodici Karić na brizi za L. K. i neće ga teretiti za nezgodu jer ne smatraju da se desilo nešto strašno - kažu meštani Nemenikuća, gde L. K. živi sa porodicom.

 - To je bila vegetarijanska svadba, na kojoj se nije točio alkohol, ni služilo meso, a održana je u restoranu moje snaje Elene Karić, koja je na venčanje moje ćerke stigla sa putovanja iz Indije - izjavio je za naš list Dragomir.

Karić ističe da je njegov sin Jugoslav bio pribran kada je došlo do nezgode.

- Veoma nam je žao što se to desilo. Porodica povređenog dečaka je zahvalna što je moj sin bio uz njih jer su mislili da smo drugačiji. Mi smo građani Srbije kao i svi drugi.

Nikog nisam zvao da intervenišem da se nešto spreči, već je sve urađeno kako je trebalo - naglasio je Dragomir Karić.