Velja Nevolja
Alo!/Marko Metlaš
Velja Nevolja

Alo!/Marko Metlaš

Velja Nevolja, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom veštačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika!

U telefonu jedne od privedenih devojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi. Reč je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji.

Obraćanje predsednika Srbije

Alo.rs

Obraćanje predsednika Srbije , Foto: Alo.rs

Pomenuta devojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava "kavačkog klana" u Srbiji.

Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal, a toliko su monstruozni detalji, kao da su pripadnicima ove grupe uzor bili koljači Islamske države.

Paralelno sa istragom svega za šta se sumnjiče Belivuk, Miljković i Elez, koji su, prema dosadašnjim operativnim podacima i saznanjima, bili pod patronatom određenih ljudi iz policije i državnih funkcionera, raskrinkava se mafijaška hobotnica, koja je svoje pipke ispružila i do najviših političkih struktura.

Obraćanje Aleksandra Vulina

Alo.rs

Obraćanje Aleksandra Vulina, Foto: Alo.rs

U pitanju su fotografije mrtvog muškarca sa tetovažom posvećenom Crvenoj zvezdi na nozi, koji je pronađen bez glave, a odvojeno je prikazana fotografija odsečene glave. Na telu muškarca primetni su tragovi mučenja.

"Imamo mnogo više od toga, ali ovo je sve što smo želeli da prikažemo večeras", rekao je Aleksandaar Vučić i naveo da su ovim hteli da pokažu sa kakvim psihopatama država ima posla.

Komentari (3)

I onda...

07.03.2021 09:43

čiji je telefon (to ste samo "zaboravili" da kažete), da li je Tijana ili Mimi? I zašto su slobodne kao ptičice, da li je to zbog toga što su pevale?

Miki

07.03.2021 09:51

Dotična je saučesnik .

Djule

07.03.2021 14:58

Zar ne bi trebalo da je iza rešetaka? Imaš dokazni materijal i tava zverstvu telefonu, ćutiš i sad si slobodna?!?!?! Gde to još ima?