STAVIO JOJ NOŽ POD GRLO I UVUKAO JE U SOBU, BACIO NA KREVET I SILOVAO JE Evo šta se sve desilo mladoj Beograđanki pre nego što je uspela da dozove pomoć

Izbezumljena tumarala ulicama.

Žena,tuga
Žena,tuga, Foto: Profimedia

- Pomozite, silovali su me! - vikala je uplakana i izbezumljena devojka K. S. (18), koja je u nedelju u Kumodraškoj ulici na Voždovcu u Beogradu prišla policijskim službenicima Marini Starčević i Marku Jankoviću, a potom im objasnila da ju je u jednom stanu napastvovao Viktor Mesi (31) iz Nigerije.

Kako se saznaje, policajci su saslušali devojku i odmah pozvali svoje kolege, koje su ubrzo upale u stan na Voždovcu i uhapsile mladića iz Nigerije, ali i njegovog druga A. M. (29), državljanina Somalije. Kako je ispričala napastvovana devojka, ona je kobnog dana došla u iznajmljen stan Nigerijca, jer ju je on pozvao.

Znaju se odranije 

- Žrtva i uhapšeni se poznaju odranije, pošto je ona bila u vezi sa jednim njegovim drugom, inače državljaninom Somalije. Devojka je rekla da su je Mesi i A. M. zvali da dođe, govoreći joj da imaju neke njene eksplicitne fotografije još iz vremena kada je bila u vezi sa njihovim prijateljem. Uplašena zbog tih pretnji, ona je došla kod njih i tada je usledio pakao - kaže izvor i dodaje da je Nigerijac postao agresivan čim je ugledao K. S. na vratima.
- Uvukao ju je u stan. Odmah joj je uzeo mobilni i razbio ga. Zatim joj je stavio nož pod grlo i uvukao je u sobu. Bacio je na krevet i silovao je. Ona je pokušavala da mu se odupre, ali nije uspela. Drugi uhapšeni, A. M., sve vreme bio je tu, ali nije preduzeo ništa kako bi sprečio svog nasilnog druga - kaže sagovornik.

Devojka je potom objasnila da je posle silovanja uspela da izađe iz stana i da je, bežeći od napasnika, slučajno naišla na policajce.

- Kada je policija došla na vrata Nigerijca, zatekla ga je mrtvog pijanog. U istom stanju bio je i njegov drug A. M. Pokušali su da se odupru hapšenju, ali bezuspešno. U stanu su nađeni iskorišćen kondom i nož - kaže izvor i dodaje da je o slučaju obavešteno i Više javno tužilaštvo, koje još uvek nije kvalifikovalo krivično delo.

- U toku je provera prijave K. S., naloženo je da se obave lekarski pregledi i saslušaju svedoci - kaže izvor.

Pili rakiju

Žena, koja je samo tri dana pre nemilog događaja iznajmila stan Viktoru Mesiju, ispričala je da je bila šokirana kada je saznala da je njen podstanar uhapšen.

- Nigerijac je u oglasu video da izdajem stan. Sklopili smo ugovor i uselio se - kaže sagovornica. - Koliko sam razumela, mom podstanaru je došao drug i pili su rakiju ceo dan, a onda se sve izdešavalo. Napastvovanu devojku ne poznajem, ali sam čula da je valjda bila u vezi sa jednim njegovim drugom, sa kojim je navodno bila i zatrudnela. Šta se tu tačno desilo, ne znam - rekla je ona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi