Hapšenje
Robert Getel
Hapšenje

Robert Getel

Hapšenje, Foto: Robert Getel

Policija na Kosovu i Metohiji uhapsila je danas pet osoba zbog trgovine drogom i njima je određen jednomesečni pritvor, saopšteno je iz Kosovske policijske službe (KPS).

Iz policije navode da su ove osobe od 16. maja do 7. oktobra u Uroševcu i drugim gradovima na Kosovu i Metohiji prevozili i prodavali drogu.

Akcija je rezultat višemesečnog praćenja kriminalne grupe koju je predvodio pripadnik KPS-a čiji su inicijali B. J. i kod kog su 7. oktobra pronađena 552 grama kokaina.

Nakon hapšenja B. J. na prelazu Vrminica, izvršen je pretres kuća na nekoliko lokacija u Uroševcu u kojima je pronađeno 108,08 grama kokaina spakovanog u vrećice i pripremljenog za prodaju.

Pročitajte još:

Kod uhapšenih je pronađeno i 3.100 evra, više ličnih karata i druga dokumentacija koja će poslužiti za podizanje optužnice.

U saopštenju se dodaje da su kod uhapšenog B. B. pronađeni automatska puška sa više okvira municije, pištolj kalibra 6,35 milimetara sa više okvira municije, te lovačka puška sa više metaka.

Komentari (1)

vodolijax

10.10.2018 07:18

To Tači i Haradinaj mažu oči Zapadu hapšenjem nekih sitnih dilera da bi pokazali da se bore protiv kriminala.Oni treba sami sebe da uhapse ako misle da se stvarno bore protiv organizovanog kriminala i ratnih zločina.