Jagodina saobraćajna nesreća
G. J.
Jagodina saobraćajna nesreća

G. J.

Automobil izvučen iz potoka, Foto: G. J.

Automobil, kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini sa puta, levom stranom zakačio u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke. Troje deca spaseno je iz korita reke i ona su prevežena u Opštu bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje konstatovane lakše povrde, a teže povređeno dete je transportovano za Beograd.

Lekari kažu da je reč o prelomu kuka, dok drugo dete ima prelom ključne kosti, a treće ogrebotine po telu.

Jagodina saobraćajna nesreća

G. J.

Jedno dete ispalo iz vozila, Foto: G. J.

Porodica je tokom popodneva bila kod Marijinih roditelja u obližnjem Šuljkovcu. Slaviši je ovaj putni pravac bio dobro poznat, a istragom će biti utrđeni uzroci nesreće.

- Bili smo na licu mesta kada se to dogodilo, auto je sleteo sa puta. Prišli smo odmah, pomogli vatrogascima i policajcima da ih izvade. Jedno dete je ispalo iz auta i ono nije bilo povređeno, dok je ostalo dvoje dece vidno povređeno. Veliki boj meštana se okupio da pomogne i sve smo obavili za dvadesetak minuta. Ovaj most je crna tačka na putu i stalno se događaju saobraćajne nesreće - kaže za "Alo!" meštanin Dragocveta Đorđe Vasić.

Komentari (1)

Dragomir

22.02.2016 14:25

Где то пише ,,о покојницима све најбоље,,?Нигде!Возио породицу као суманут и ојадио децу за навек!Срамота!Гарантујем да му је низ пута супруга скретала пажњу ДА НЕ ВОЗИ БРЗО!Да некоме не падне на памет да га брани под оним ,,као био је добар,бла,бла,бла ...,,!Колико њих сулудо вози а у аутомобилу им седе деца!Кретени!Ја возим пола века БЕЗ ОГРЕБОТИНЕ!Бог ме чува?Ма,није ваљда?