Grom, Pavle Ijazović dečak, Pančevo,
Masanori Jošida/Alo
Grom, Pavle Ijazović dečak, Pančevo,

Masanori Jošida/Alo

Grom, Pavle Ijazović dečak, Pančevo,, Foto: Masanori Jošida/Alo

* Smrt devojčice i dečaka u Pančevu bila je „zadesna

* Pretpostavlja se da se Helena udavila pokušavajući da uzme plastični pištolj kojim se igrala

* Pavle je stradao od udara groma 

Smrt devojčice i dečaka prošlog vikenda u Pančevu bila je „zadesna“, utvrđeno je obdukcijom, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu. To tužilaštvo, kako je rečeno, neće dalje postupati u ovim tragičnim slučajevima gubitaka života dece.

Trogodišnja Helena T. udavila se prilikom kupanja u bazenu u dvorištu porodične kuće u Omoljici, kod Pančeva, 7. jula ove godine. Helena je tokom igre iznenada upala u bazen, naočigled svojih roditelja i drugih članova porodice. Pretpostavlja se da se Helena udavila pokušavajući da uzme plastični pištolj kojim se igrala. Sumnja se da joj je upao u vodu i da se dete sagnulo kako bi ga izvuklo iz bazena.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nekoliko sati nakon tragedije u Omoljici, život je izgubio i sedmogodišnji Pavle I. Pavle je stradao od udara groma tokom nevremena u naselju Skrobara kod Pančeva. Nesreća se dogodila usled jakog nevremena, a Pavla je udario grom gotovo na pragu kuće u kojoj je živeo s braćom i sestrama, u trenutku kada je njegova majka izašla da ga zaštiti. Grom ga je udario u nogu, a preminuo je nekoliko minuta kasnije od zadobijenih povreda.