Dušica Jevđenović
Facebook
Dušica Jevđenović se treznila 13 sati u policiji

facebook

Dušica Jevđenović se treznila 13 sati u policiji, Foto: facebook

* Dušica Jevđenović Zarubica (27), poznata kao državna starleta, koja je u četvrtak svojim „mercedesom“ na Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu i udarila tri parkirana automobila, posle udesa se nije vratila kući

* Dušica je nastavila da banči u luksuznom beogradskom hotelu „Hilton“, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenih izvora!

* Ona je u hotelu iznajmila luksuzni apartman i nastavila da se provodi, dok su je dvoje dece i suprug uzaludno čekali kod kuće

- Kada se posle 13 sati boravka u policijskoj stanici Savski venac jedva otreznila, dala je izjavu i zapucala pravo u hotel. Za to vreme, njen suprug čuva njihovu ćerku i njenog sina iz prvog braka. Ona ih je zvala i obećala da će doći kući, ali to nije učinila - kaže sagovornik „Alo!“.

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi.

Pročitajte još:

 

- Prelepa je soba, krevet… Ne volim da pričam, ali čisto da ne ćutim. Šesti sprat je, vidi se grad Beograd. Nije loš pogled, tako da ću se, sve u svemu, lepo odmoriti - pohvalila se Dušica.

Dušica Jevđenović i Milivoje Zarubica

facebook

Dušica Jevđenović i njen suprug Milivoje Zarubica, Foto: facebook

Kako „Alo!“ saznaje, državna starleta, koja ima dete sa političarom, navikla je da živi na visokoj nozi.

- Voli da se lepo obuče, ali i da dosta popije. Nikako ne uspeva da se odvikne od tog poroka, a kada se obeznani, spava i po dva dana. Zbog toga je izazvala karambol i oštetila svoj „mercedes“ od 11.000 evra. Osim toga, moraće da plati štetu za tri automobila - „reno lagunu“, „tojotu jaris“ i „tiguan“ - kaže naš izvor.

Pijanstvo je košta nekoliko hiljada evra

Dušica će zbog teškog pijanstva, po odluci sudija za prekršaje, dobiti 15 dana zatvora, 16 kaznenih bodova, a u narednih osam meseci neće smeti da vozi. Ona će, kako saznajemo, zatvorsku kaznu zameniti novčanom, pa će u republički budžet morati da uplati od 100.000 do 120.000 dinara. Moraće, takođe da plati popravku automobila od oko nekoliko hiljada evra.

Prema saznanjima našeg lista, Dušica je incident izazvala dok je njen suprug Milivoje Zarubica bio na putu.

- Oni koji su Dušicu videli u hotelu ispričali su „da nije bila sva svoja“. Ne zna se s kim se provodi u hotelu, u kojem noćenje košta 150 evra, dok noćenje u apartmanima na višim spratovima košta od 250 do 300 evra - dodaje naš sagovornik.

Dušica je 29. avgusta oko 18.30 izazvala karambol i završila u pritvoru. Utvrđeno je da je u krvi imala čak 1,95 promila alkohola, a na trežnjenju je provela više od 13 sati. Njen suprug je odmah poslao advokata, u čijem je prisustvu saslušana.

- Moraće da plati štetu jer je evidentno šta je napravila! Mora i da ostavi alkohol, da se ovakve scene ne bi ponavljale - navodi izvor „Alo!“.

Tinejdžerka (15) preminula u uličnoj trci u Kraljevu! Još dvoje povređeno u stravičnoj nesreći!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 14:39 Tinejdžerka K. M. preminula je od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, javio je RTS. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida I pored svih napora lekara KBC Kragujevac, K. M.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (2)

Mikica

04.09.2019 20:16

Cija ovo bese starleta?Mi znamo.A vi?U svim ovdasnjim ustanovama ima ovakvih.Od vlade,ministarstava,opstina .Sve primljene u ovoj vlasti.

penzioner

06.09.2019 08:56

Stvarno dobro izgleda.Steta sto je ocigledno nesrecna!