SRAMNA IZJAVA MIKINOG ADVOKATA Dostaviću materijale pa da vidimo da li se srećno smeje neko ko je zlostavljan

Jakovljević kaže da ako se nastavi medijska hajka i linč njegovog klijenta, biće prinuđen da dostavim "neke materijale"

Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Neprihvatljivo je da se dokazi prvo iznose u medijima i interpretiraju kako kome odgovara, a onda u tužilaštvu i sudu.

Ovo je u četvrtak novinarima rekao advokat Zoran Jakovljević, branilac osumnjičenog reditelja Miroslava Mike Aleksića, pošto je ranije napustio saslušanje glumice Ive Ilinčić u tužilaštvu.

- Ne želim tako da radim, ali ako se nastavi medijska hajka i linč mog klijenta, biću prinuđen da dostavim neke materijale, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan. Stvoreni su nenormalni uslovi za objektivno odlučivanje. Nenormalan je pritisak javnosti i nastala je potpuna kolektivna histerija. Pitam se čemu onda suđenje, hajde da rastrgnemo čoveka i sve odmah završimo - rekao je advokat.

Jakovljević kaže da je Aleksiću potpuno pogažena pretpostavka nevinosti:

- Kako se niko od tih velikih, moralnih sudija nije zapitao o nelogičnostima, kako neko ko preživi strašnu traumu kakva je silovanje i pored toga nastavlja da ide u taj studio glume. Ne beži, ne sklanja se od te vrlo problematične situacije, a onda se nekoliko godina posle seti da zatraži pravnu zaštitu - zaključio je Jakovljević.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  22/01/2021 - 10:45
  A sto je sramna, ne rayumem stvarno????
 • Korisnik: zoke
  22/01/2021 - 10:41
  ...protiv svih nasilja smo svi i treba takvima stati na put...no ovde zaista mnogima nije jasno nista...izjava adokata,hmm...ima jedna druga strana,gluma je gluma i negde treba postati glumac,posle tolikih godina prijaviti ovakvo delo?
 • Korisnik: Nada
  22/01/2021 - 10:36
  Dobro si rekao " hajde da rastrgnemo coveka" - mislis li ti da je taj seksualni manijak bolje zasluzio? Advokat radi ono sto mu zrtva kaze i to za debelu lovu ali se ja nadam da ce pravda biti zadovoljena kao i zrtve - ovome nije mesto u nasem drustvu !
  • Cjena slave @Nada
   23/01/2021 - 21:51
   Nije lako postati poznat i izaci iz anonime ako vec nisi stekao slavu svojom glumom a neko ti je obecao, onda postoji drugi nacin, nego kada krece pisanje knjige?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi