"HAJDE DA NE MEŠAMO POLICIJU" Đorđe (24) je Ivanu (22) tukao motkom i pekao peglom, a onda je njenom bratu poslao poruku od koje će vam pozliti! (FOTO)

U porodičnoj kući Ivane Filipović, u Banovom Polju, kod Bogatića, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena, danas su malo smireniji jer, na sreću, Ivana nije životno ugrožena. Ali, pri samoj pomisli kakvu je torturu preživela i koliko je njihova miljenica imala sreće da preživi, odmahuju glavom u neverici.

Ivana Filipović
Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

- Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vreme trpela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti - kaže otac Dragan.

Njen rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu. Sa Đorđem se zabavlja nepune dve godine, a od jesenas su i živeli zajedno u Novom Sadu gde on studira na Fakultetu za fizičku kulturu.

Ivana
Ivana, Foto: Facebook printscreen

Đorđa su, nastavlja Ivan, upoznali svi u kući jer je sa Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživela, Ivan pribrano priča da mu se ona i ranije poveravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

- Ja sam je savetovao da raskine, ali verovatno iz straha nije smela da to učini. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne sme ništa da priča, da bi je kontrolisao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve da bude u redu.

Đorđe L.
Đorđe L., Foto: Facebook printscreen

Njena najbolja drugarica, koja joj je spasla život u utorak, potvrdila nam je, međutim, da je Ivana i ranije dobijala batine i da je bila psihički maltretirana - priča brat Ivan.

Ivan je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne verujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Na sreću, Ivana je, kako su porodici saopštili lekari u Sremskoj Kamenici sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ribar
  15/03/2019 - 08:32
  Kakav monstrum! Da li je moguće da postoje ovakvi ljudi (ako se mogu nazvati ljudi)? Ali se isto tako pitam šta devojke, žene, rade sa ovakvim tipovima? Kako dozvole sebi da budu sa ovakvim budalama?
 • Korisnik: Penzioner
  14/03/2019 - 20:45
  Malo je 10 godina za takvog skota!
 • Korisnik: nemogoće
  14/03/2019 - 19:51
  Ovom momku je najbolje da ga strpaju u samicu jedno četrdeset godina, jer mu nema više života ni u zatvoru ni na slobodi, a za sve su krivi njehovi roditelji jer su krili da im je sin nasilan i da mu nešto fali u glavi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi