DOPISNIK NAM JAVLJA Prvo je sevnula bomba u ponoć, oko 4 ujutru zagrmeli su prvi rafali - Rat na ulicama Niša!

Još jedan napad bombom u Nišu.

NAPAD U NIŠU
NAPAD U NIŠU, Foto: D.I

 

* Oba napada desila su se u istom niškom naselju

* Prvi napad desio se ispred porodične kuće

* Drugi, bombom na prodavnicu 

 

Nišlije iz naselja Durlan u Ulice Despota Djurdja je u četvrtak ujutro oko 4,00 časova probudila je i uznemirila pucnjava kod porodične kuće broj 51.


- Reč je o napadu na mog sina Milana Radisavljevića (33). Bio je oko četiri i spavali smo. Znali smo da on ide rano na svoj posao u pekaru pa kad su nas pucnji probudili požurio sam na terasu da vidim šta se događa. Ispred kuće nije bilo ni Milana ni njegovog automobila ali tek što sam se vratio u krevet pozvao me je telefonom i rekao da je jedva izvukao živu glavu jer je neko pucao na njega sa devet hitaca. Uznemireni smo supruga i ja tim događajem jer znamo da naš sin nije kriminalac niti da znamo da ima nekog neprijatelja. Nikom ne duguje ništa, porodičan je čovek i svoju platu zarađuje u pekari, imaju sa snahom malo dete.

AKTUELNO: VEST UPRAVO STIGLA Napadač otvorio vatru u Nišu!

Bog samo zna da li ga je neko pomešao s nekim pa je na njega pucano ali je sumnjivo da mu prirede sačekušu baš u četiri ujutro kad ide na posao.

 

Nije to slučajno, nije niko hteo da ga opljačka ili otme auto, bila je to klasična sačekuša ali neznamo motiv. Si je sada u policiji tužilaštvu, tamo su i kola, čuo sam da su pogodjena sa nekoliko metaka. Hvala Bogu da i on nije pogođen, rekao je Miroljub Radisavljević, otac padanutog čoveka.


Drama se prema prvim saznajima odigrala veoma brzo. Kad je Milan krenuo prema svom automobilu iz polumraka je izašao čovek koji je krenuo ka njemu i latio se oružja. Na njegovu sreću brzo je primetio napadača pa ja uspeo da uskoči u kola i ode sa mesta gde se pucalo. 

NAPAD U NIŠU
NAPAD U NIŠU, Foto: D.I

 

Neverovatno je da ga ni jedan metak nije okrznuo iako je pucač bio na nekoliko metara pa se sumnja da je pre opomena.


Pucnji u praskozoreje probudili su i komšije ali nerado govore o slučaju. Potvrdjuju da je Milan porodičan čovek i da nije sklon kriminalu. Ne žele da im se pominje ime ali navode da tu ima i drugih osoba koje su poznate policiji pa summjaju kao i otac, da je pucač u polumraku zamenio njega sa njemu bližnjim. 

HITNO UKLJUČENJE U PROGRAM! Mladen Mijatović se javio iz Treće beogradske gimnazije na Vračaru! Za učenicom u WC ušao čovek i zatvorio vrata!

Policija je obavila uviđaj i na osnovu tragova sa lica mesta, rečima napadnutog i snimaka sa usput zaštitnih kamera pa i na osnovu operativnih saznanja u odnosu na sumnju da je Milan zamenjen sledi razgovor sa osobom koja bi mogla da bude prava meta i gde se krije motiv napada. 

 

Kašikarom na radnju

Niška polciija je u međuvremenu potvrdila da se prethodne noći dogodio još jedan vatreni napad, ali srećom nikom nije povređen. 

Takođe, u niškom naselju Durlan tačnije centralnoj Knjaževačkoj ulici na prodavnicu PVC stolarije bačena je bomba kašikara.

Informacija koja je zanimala sve vozače! Kada bi mogao da bude zabranjen uvoz "starijih" polovnjaka?

Pre deset dana Beograđani su mogli da vide vazduh koji udišu a stručnjaci su kao glavnog zagađivača označili saobraćaj. Kako bi se problem umanjio, ministar ekologije najavio je zabranu uvoza automobila sa evro 3 motorom i kao rok naznačio polovinu godine.

 

Eksplozija se dogodila posle ponoći, srećom kad ima malo prolaznika i automobila, pa niko nije povređen. Pričinjena je samo materijalna šteta na portalu prodavnice razbijanjem stakla. Bombaš je brzo pobegao tako da praktično nema očevidaca ali u okolini prodavnice postoje objetaka sa video nadzorom pa se očekuje da brzo bude otkriven i pronadjen.

Istraga je u toku. 

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  14/11/2019 - 13:21
  Ja mislio tise Kulici vesele,udala sr bar jedan cerka
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi