ČUMETOV TELOHRANITELJ EKSKLUZIVNO ZA ALO! NAKON NAPADA Dolazili su mi u kontra smeru i upalili duga svetla, samo sam stigao da vidim cev pištolja, a onda...

Aleksandar Avramov (43), bivši šef obezbeđenja surčinca Ljubiše Buhe Čume (54) izbegao je sačekušu na putu u blizini Kupinova.

Ljubiša Buha Čume
Ljubiša Buha Čume, Foto: Youtube printskrin

Kako saznajemo, nepoznate osobe ispalile su iz vozila u pokretu deset hitaca u pravcu Avramovog automobila "audi A8".

Avramov je za Alo! potvrdio da je bio meta napada, i da je uspeo da preživi sačekušu u šumi između mesta Obrež i Kupinovo.

OVO SU UBIJENE MAJKA I ĆERKA (9) U ĐAKOVICI Jezivi detalji tragedije: Ušao u kuću i automatskom puškom ih izrešetao

- Imao sam pretnje zadnjih desetak dana, ali nisam shvatao ozbiljno i nisam ih prijavljivao policiji. Komšije su mi govorile da se u Obrežu, u blizini moje kuće motaju neka sumnjiva kola, ali ni na to nisam obraćao pažnju - rekao je Avramov za Alo!.

- Sinoć sam krenuo iz Surčina da obiđem svoju kuću u Obrežu, kada se pri povratku ispred mog automobila stvorio drugi automobil koji je išao iz suprotnog pravca i uključio duga svetla. Bukvalno su mi svetla udarala u oči, a iz vozila sam video cev. Skliznuo sam sa automobilom sa puta i zalegao na mesto suvozača, a onda je počela pucnjava po mojim kolima - rekao je Avramov za Alo!

Aleksandar Avramov
Aleksandar Avramov, Foto: Facebook

BRAĆA PREŽIVELA HOROR Kada je tata umro, mama je prešla da živi sa Miloradom, Srbu je prodala u jedno selo, mučili su nas i tukli...

On kaže da je ispaljeno deset hitaca, koja su pogodila njegov automobil, ali da on nije ranjen.

- Potom sam video dva muškarca kako se vraćaju u pravcu mog automobila i pomisilio sam da hoće da me "overe". U tom trenutku je naišlo drugo vozilo i oni su se uplašili i pobegli - rekao je napadnuti Avramov.

AJKULA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU?! Drama u Bečićima, policija pretražuje obalu, TURISTI U STRAHU!

Kako Alo! saznaje, meštani su čuli da je došlo do pucnjave, i navode da su čuli međusobnu razmenu vatre, pa pretpostavljaju da je Avramov pucao u svoje napadače.

Sagovornik našeg lista ističe da je pravo čudo da je Avramov preživeo toliku kišu metaka.

Avramov je bio dugogodišnji telohranitelj Ljubiše Buhe Čumeta, a potom i njegov šef obezbeđenja, u kojeg je on imao bezgranično poverenje. Od njega je otišao pre osam godina i radio samostalan biznis i predsednik je Međunarodno organizacije "Kobra".

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi