Mirko Butulija
Tanjug/Dimitrije Goll
Mirko Butulija

Tanjug/Dimitrije Goll

Mirko Butulija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Odmah posle pucnjave, Butulija je davao znake života, pa su ga zaposleni ubacili u privatni automobil da bi ga što pre prevezli u bolnicu, ali je u Urgentnom centru igubio bitku za život. Odmah po prijavi pucnjave, u zgradi AMSS stigle su jake policijske snage i uviđajna ekipa, čiji je zadatak da otkriju kako i zašto je došlo do ubistva i samoubistva.

Pročitajte još:

 

Prijatelj Butulije ispričao nam je da ništa nije nagoveštavalo da će doći do tragedije. Butulija, prema rečima njegovog prijatelja, juče uopšte nije bio zabrinut i sa njih se dogovarao da idu na kafu.

Mirko Butulija

Promo

Mirko Butulija, Foto: Promo

- U toku dana sam se više puta čuo sa njim i dogovarao sam se da kasnije popijemo kafu. Pola sata pre tragedije ponovo smo se čuli i rekao sam mu da idem nešto da pojedem i da dolazim. Umesto kod njega, otišao sam u Urgentni, gde sam saznao da ga više nema. O njemu mogu da kažem sve najbolje. Bio je čovek za sve, heo je da pomogne, bio je šaljivdžija, živeo je za svoju decu i porodicu. Sada mi samo prolazi kroz glavu zašto će ta deca odrastati bez oca – kaže Butulijin prijatelj.

Pročitajte i ovo:

 

Od Butulije se opristio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja potresnom porukom na društvenoj mreži Tviter:

- Divio sаm se tvojim rezultаtimа, nestrpljivo sаm očekivаo dа ispuniš svoju viziju. Rаdovаo sаm se svаkom susretu, uživаo sаm u nаšim rаzgovorimа. Gospod nekа ti dušu prosti i useli u večnu rаdost.