Divljački NAPAD na uglednog NOVINARA, polomio mu stakla na autu, polio vozilo benzinom, a onda je usledio HOROR! Otkriven bolesni motiv nasilnika

Alo/V.M. | vesti 2019-06-13 18:54:11 2019-06-13 18:54:11

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. K. (1973) iz Aleksinca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Alo!/Nenad Vujanović

Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića. Sumnja se da je M. M., 30. maja ove godine razbio staklo na automobilu oštećenog, marke „ševrolet kalos“, sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Policija ga je svega dva dana kasnije uhapsila, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a osumnjičeni M. M. se trenutno nalazi u pritvoru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičenom M. K., koji je danas uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Expand player
Pogledajte više