ALO! SAZNAJE! Đinđićev ubica primio radosne vesti u zatvoru! Ne može da dođe sebi od sreće, njegova supruga Olivera oduševljena!

Zvezdan Jovanović je u zatvoru 16 godina, a u "Alkatrazu" se nalazi od 2010. godine. U vreme ubistva Zorana Đinđića bio je potpukovnik DB-a i pripadnik JSO.

Zvezdan Jovanović nije dotakao suprugu 15 godina
Zvezdan Jovanović, Foto: Profimedia

Zvezdan Jovanović (54) zvani Zveki, koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva sprskog premijera Zorana Đinđića, postao je deda.

Atentator na premijera Đinđića unuka je dobio 8. januara, a roditelji su mu dali staro srpsko ime.

- Zvezdanov sin N. J, koji ima 24 godine, oženio se devojkom s kojom je duže vreme u vezi, a početkom januara dobili su prinovu. Ovo je veoma obradovalo Zvezdana, koji je radosnu vest čuo u najčuvanijem požarevačkom zatvoru "Alkatrazu" u kojem služi kaznu - kaže izvor upućen u dešavanja.

Jedan od najčuvanijih srspkih zatvorenika je slike unuka dobio od supruge Olivere Lele Jovanović (51) koja živi u Bačkoj Palanci. Ona je prijateljima otkrila kako je Jovanović primio vest o venčanju i rođenju unuka.

- Po ko zna koji put odgledao je snimak svadbe i ne ume da opiše zadovoljstvo količinom lepote, raspoloženja i pokazanog poštovanja prema njegovoj porodici i njemu - napisala je Olivera u poruci prijateljima.

Izvor upućen u dešavanja otkriva i da se Olivera zahvalila svakom gostu poimence, pogotovo damama koje su prisustvovale svadbi Zvezdanovog mlađeg sina i poručila im je da "Zvezdan svima šalje veliki poljubac".

 

Jovanović navodno ne prestaje da gleda slike unuka koje je dobio. Njegov unuk sada ima nešto više od dva meseca. Roditelji su mu dali staro srpsko ime, a rodbina i prijatelji osuđenog atentatora polemišu da li više liči na dedu ili babu.

Zvezdanova supruga je oduševljena zbog prinove i sada je potpuno posvećena unuku.

Olivera Jovanović
Olivera Jovanović, Foto: Facebook

- Olivera je presrećna. Najpre je bila zauzeta oko organizacije venčanja. Svadba je bila u restoranu u Bačkoj Palanci, a na njoj su bili rodbina i najbolji prijatelji - dodaje izvor.

Bilo je veselo, a najveselija je bila upravo Zvezdanova žena. Oliverin sin sa suprugom i sinom sada živi u Beogradu.

 

Na svadbi je bio i Zvezdanov sin iz prvog braka, s kojim je njegova sadašnja supruga u kontaktu. Jovanović se od prve supruge davno razveo, a onda je ona sa decom otišla da živi u Crnu Goru, gde je trebalo da dobiju državljanstvo. Tek kasnije je Zvezdan uplovio u ljubavnu vezu s Oliverom.

Podsetimo, Jovanović je u zatvoru 16 godina, a u "Alkatrazu" se nalazi od 2010. godine. U vreme ubistva Zorana Đinđića bio je potpukovnik DB-a i pripadnik JSO.

Osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina zatvora kao neposredni izvršilac atentata, koji je pucajući iz "heklera" usmrtio premijera i teško ranio njegovog telohranitelja Milana Veruovića. Jovanović se na suđenju branio ćutanjem, a na kraju postupka je negirao da je ubio premijera.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi