EVO ŠTA SE DESILO NA SASLUŠANJU Dijana Hrkalović odbila poligraf

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović saslušana je danas u prostorijama SBPOK-a

Dijana Hrkalović nakon saslušanja
Dijana Hrkalović nakon saslušanja , Foto: Alo! Masanori Jošida

Hrkalovićeva je saslušavana više od 4 sata, a kako mediji prenose, ponovo je odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Ona je u prostorije SBPOK-a pozvana zbog navodne povezanosti sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka poznatijek kao Velja Nevolja i Draka Eleza.

Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BIH, dok je Belivuk 4. ferbruara uhapšen pod sumnjom da je organizator krimialne gruge, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".

Veljko Belivuk je navodno bio blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, koja mu je navodno i pomogla da bude oslobođen zbog učešća u ubistvu Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

Inače, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, na salušanju u UKP ispričao je kako je upoznao Dijanu Hrkalović, tadašnju državnu sekretarku u MUP i načelnicu u UKP, koja mu je navodno pomogla da reši probleme koje je imao sa osuđivanim bosanskim kriminalcem Darkom Elezom, koji se inače dovodi u vezi s Veljom Nevoljom.

Kajmaković je na saslušanju u UKP ispričao i da se sa Dijanom Hrkalović konsultovao i o mogućnosti angažovanja Velje Nevolje i njegove ekipe kada su navijači Rada počeli da prave probleme u njegovim lokalima.

Povezane vesti

 • Korisnik: Hercegovac
  02/03/2021 - 00:57
  Свако ко одбија полиграфско испитивање па и дотична назваћу је старлета, значи да нешто крије. Тужилаштво што пре да прошири истрагу и испита све могуће личности повезане са овим случајем, да се једном стане на пут тим бахатим кримосима.
 • Korisnik: Vanjica
  01/03/2021 - 23:16
  Hrkalovićka odbila poligraf, jer je na lekovima.. Jel bila na lekovima i kad je sumnjičena za prisluškivanje predsednika? Samo pitam.
  • sasa @Vanjica
   02/03/2021 - 09:01
   Nisu tu cista posla.Cim je odbila poligraf baca tracak sumnje,znaci da nesto krije
 • Korisnik: Ivana
  01/03/2021 - 23:10
  Svako ko je ucestvovao u pripremi za likvidaciju predsednika treba da odgovara,pa tako i ona...
 • Korisnik: MarijaM
  01/03/2021 - 22:49
  Da su Dijana i Kokeza nevini oni ne bi izbegavali poligraf.
 • Korisnik: Dr
  01/03/2021 - 22:48
  Nadajmo se da nije opasna koliko je lepa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi