Udes, saobraćajna nesreća
Alo!/ Rajko Ristić
Udes, saobraćajna nesreća

Alo!/ Rajko Ristić

Udes, saobraćajna nesreća, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Zvonimir Branković(56) iz Knjaževca nastradao je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dgodila na auto-putu Zaječar-Knjaževac, u blizini sela Mali Izvor. Nesreću je, prema preliminarnim podacima, izazvala devojka koja je preticala na zabranjenom mestu.

Policija iz Zaječara uhapsila je meštanku J.S. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pročitajte još:

 

Devojka se tereti da je juče, u večernjim satima, na putu Zaječar-Knjaževac u blizini mesta Mali Izvor, izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, a dve povređene.

J.S. je upravljajući autom marke „pežo“ preticala automobil „folksvagen golf“ na mestu gde je zabranjeno preticanje. Iz suprotnog smera išao je ‘’jugo 128’’ i došlo je do čeonog sudara. Od siline udara, vozač „juga“ je poginuo na licu mesta, a povrede su zadobili devojka J.S. i putnik u „golfu“.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva J.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu u Zaječaru.

 

Komentari (1)

Mira

05.11.2018 12:08

Strasno! Tako olako ubija ljude! Najstrozije je kazniti!