ZAPRIČALI SE?! Dete (4) se udavilo u dvorištu svog dede, on objasnio gde su bili odrasli u vreme tragedije! Pančevom se prolamaju jauci

Otkriveni šokantni detalji

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Devojčica H. T. (4) iz Omoljice kod Pančeva udavila se na oči svojih roditelja i drugih članova rodbine danas u bazenu, u dvorištu kuće jednog od svojih deda.

Neposredno pre tragedije devojčica se sama brčkala u bazenu dubokom oko 65 centimetara. Do bazena je na svega metar-dva sedelo pet-šest odraslih osoba, uključujući i njene roditelje.

Kako je rekao deda Milosav, u čijem je dvorištu došlo do tragedije, devojčica je odrasle prskala pištoljem na vodu i zasmejavala ih.

- S vremena na vreme izlazila je iz bazena da napuni pištolj na vodu do obližnje česme, pa se vraćala. Mi smo se zapričali i onda u jednom trenu samo primetili da je nema - rekao je on.

Porodica je počela da devojčicu traži po dvorištu, ali nije mogla da je nađe.

- Mnogo smo vremena izgubili tražeći je. U jednom trenu moj sin je prišao da prekrije bazen ceradom i tada ju je ugledao. Izvukli smo je napolje, ali bilo je prekasno. Ništa više nije moglo da se učini - rekao je deda.

Hitna pomoć je izašla na lice mesta, a telo deteta je odneto na obdukciju.

Kuća u kojoj je devojčica živela sa roditeljima i dva starija brata nalazi se nedaleko odatle. Iza zatvorene kapije s vremena na vreme bi se prolomio plač. Porodica je u šoku nakon iznenadne tragedije. Kako se po selu nezvanično priča, sahrana bi mogla da bude već sutra.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi