Mirko Butulija
Promo
Mirko Butulija

Promo

Mirko Butulija, Foto: Promo

Đurđev se navodno posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spreči svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti. Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao Butuliju.

PROČITAJ JOŠ:

Kako navode beogradski mediji, Đurđev je u Butuliju ispalio pet hitaca, četiri u grudi i peti u glavu. Zatim je napustio kancelariju i ušao u drugu prostoriju gde je, u nervnom rastrojstvu, pucao sebi u čelo.

Butulijina sekretarica čula je pucnjavu i pojurila je ka kancelariji svog šefa, međutim tada je videla naroužanog kolegu pa je u panici iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi na prvom spratu.

Mirka Butulija i Predrag Đurđev

Tanjug

Mirka Butulija i Predrag Đurđev, Foto: Tanjug

Ona je skočila sa visine od oko dva metra, i tom prilikom nije povređena.

Đurđev je preminuo na licu mesta, dok je Butulija podlegao povredama u bolnicu, u 15.25 sati, posle pokušaja reanimacije.

Do užasne tragedije je došlo danas popodne u zgardi AMSS u Ruzveltovoj ulici.

PREPORUČUJEMO:

Mirko Butulija (43) je na mesto direktora AMSS došao krajem 2014. godine, gde je na na toj poziciji nasledio Aleksandra Nikačevića.

Nakon nekoliko godina kvalitetnog poslovanja, Butulija je dobio i nagradu za trud, 2017. godine je imenovan za člana najvažnijeg tela Svetske automobilske federacije i to je bio prvi put da je neki predstavnik zemalja našeg regiona izabran za člana ovog tela.

Pre nego što je postao prvi čovek AMSS-a, radio je u AMS osiguranju.

Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini)

Promo

Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini), Foto: Promo

Kada je Butulija izabran za predsednika, Predrag Đurđev je postavljen na mesto sekretara i od tada su blisko sarađivali.

Butulija je bio i predsednik rukometnog kluba "Crvena zvezda", a od 2014. godine i potpredsednik Rukometnog saveza Srbije.

Miro Butulija je bio otac četvoro dece.

Predrag Đurđev (43) je pre dolaska na poziciju generalnog sekretara radio kao pomoćnik direktora JKP "Parking servis".

Đurđev je bio u svojoj karijeri i savetnik predsednika opštine Voždovac, kao i koordinator kancelarije za razvojne projekte opštine Zemun.

Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a u AMSS se prvenstveno bavio bezbednošću u saobraćaju.