Borča, policija
Alo!/Marko Metlaš

 

Borča, policija

Alo!/Marko Metlaš

Borča, policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

Pročitajte još:

 

- Njihov sin se takođe ubio skokom sa zgrade u Beogradu. Strašna je to tragedija. Oni su se zbog toga letos i doselili u Borču, da bi živeli blizu groblja gde im je sin sahranjen i da bi svaki dan mogli da mogli da obilaze njegov grob - otkrivaju komšije koje su i dalje u šoku.

Borča

Informer

Borča, Foto: Informer

Dragan i Veronika N. su bili veoma fini ljudi. Uvek su se ljubazno javljali svima u zgradi, ali nisu želeli mnogo da pričaju o onome što im se dogodilo.

- Rekli su nam kako im se sin ubio, ali nikada nisu pričali ništa više o svom životu. To što su izgubili sina je bilo sve o čemu su razmišljali. Bili su neutešni, a crninu nikada nisu skidali - kaže jedan od komšija.

Pročitajte i ovo:

 

On pominje i da je rano jutros čuo viku u njihovom stanu, ali da ništa nije posumnjao.

Borča

Informer

Borča, Foto: Informer

- Bili su mirni ljudi, tihi. Nikada se iz njihovog stana ništa nije čulo. Kada sam čuo viku jutros oko pet, šest ujutru, pomislio sam da je u pitanju jedan drugi komšija. Tek kada je policija došla, shvatio sam da je to najverovatnije bila buka iz njihovog stana. Da sam samo znao šta sledi, odmah bih ustao i otišao da vidim o čemu se radi. Bože, kakva tragedija, jadni ljudi - neutešno je ponavljao komšija.