Splav Kućica
Alo/ Masanori Jošida
Splav Kućica

Alo/ Masanori Jošida

Splav Kućica, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Pijani gost jednog beogradskog splava upucao je radnika obezbeđenja, konobara i taksistu besan zato što je u zoru udaljen iz objekta pošto je pravio probleme!

Zoran Đinđić, čekale ga tri ekipe za likvidaciju

EPA, Koča Sulejmanović

Taksista Marko M. (32), konobar Zoran Lj. (38) i Nemanja I. (27), radnik obezbeđenja splava „Kućica“ kod Beogradskog sajma, ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila u subotu ujutro u 5.15. Na njih je pucao pijani gost kojeg je Nemanja u dva navrata neposredno pre obračuna izveo sa splava jer je pravio probleme.

Konobar Zoran i taksista Marko samo su kolateralna šteta jer su se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Kako saznajemo, Zoran je neposredno pre pucnjave izašao na pauzu, Marko je čekao mušteriju, a kada je Nemanja izašao, pojavio se pijani gost i počeo nasumice da puca.

Pročitajte još:

- Pijani gost se oko 4.30 sukobio sa obezbeđenjem jer je pravio probleme. Nemanja mu je skrenuo pažnju na ponašanje, ali umesto da se smiri, gost je nastavio da se bahati, pa ga je obezbeđenje ispratilo do izlaza i reklo mu da se u takvom stanju ne vraća - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Međutim, nakon desetak minuta, gost se vratio i počeo da se ubeđuje sa pripadnicima obezbeđenja da ne mogu da mu zabrane da uđe na splav i da se veseli.

auto u plamenu

Profimedia

- Radnik obezbeđenja je ostao dosledan i objasnio mu da uskoro zatvaraju i da nema potrebe da prave frku, pogotovo jer je on bio čest gost - kaže sagovornik i dodaje da incident drugi gosti nisu ni primetili, te da je osoblje nastavilo normalno da radi.

- Dvadesetak minuta kasnije, konobar je izašao na pauzu, a prišao mu je taksista i pitao ga da li je naručio taksi. Dok su ćaskali, pridružio im se i radnik obezbeđenja. Iznenada se pojavio pijani gost i počeo da viče na Nemanju: „Šta je, pi*ko, ajde sada mi zabrani da uđem na splav. Da te vidim, junače“, a zatim je počeo da puca - tvrdi sagovornik.

Samo pukom srećom nije bilo više povređenih, s obzirom na to da su gosti polako krenuli kući nakon provoda. Nastala je opšta pometnja, koju je napadač iskoristio i pobegao.

- Sumnja se da je u automobilu držao oružje. Utvrđuje sa da li je još neko bio pored njega u trenutku pucnjave - rekao je naš sagovornik.
Policija je na tragu napadaču. Uzeti su snimci sa okolnih splavova i veruje se da je samo pitanje trenutka kada će biti priveden.
Povređeni mladići zbrinuti su u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš