Ubistvo u Bulevaru Kralja Aleksandra
Alo!/Nenad Vujanović
Ubistvo u Bulevaru Kralja Aleksandra

Alo!/Nenad Vujanović

Ubistvo u Bulevaru Kralja Aleksandra, Coku odvode nakon zločina, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kako nam je saopšteno, Stojanka je juče uzela plastičnu čašu i njome sebi nanela povrede u vidu ogrebotina po rukama, ali nije presekla vene.

Pročitajte još:

 

"Ona nije isekla sebi vene. Pregledao ju je zatvorski lekar i nije živono ugrožena. Nakon pregleda je prebačena u zatvorsku bolnicu, gde je pod nadzorom lekara - rečeno nam je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako saznajemo, Coka nije bila sama u sobi, a njen pokušaj da naudi sebi je primetila cimerka koja je o tome odmah obavestila zatvorske stražare, a oni su alarmirali nadležne. 

Centralni zatvor CZ

Rajko Ristić

Centralni zatvor CZ, Foto: Rajko Ristić

Cokin advokat goran Došen izjavio je danas za "Alo!" da je posetio svoju klijentkinju u pritvoru i video da su joj zavijene ruke:

- Rekla mi je da je isekla vene na rukama, ali priča nepovezano i nalazi se u teškom psihičkom stanju. Ona je težak psihički bolesnik već 40 godina i nije sposobna za suđenje. Ona tvrdi da je isekla vene pred ručak juče oko 14, 15 časova i nalazi se u jako lošem stanju. Ne verujem da je to mogla da uradi plastičnom čašom - rekao je advokat Došen.

 

Stojanka Coka Stojanović, je optužena za ubistvo investitora Zorana Trifunovića koga je početkom septembara usmrtila pištoljem, pucajući tri puta. Policija se ubrzo uputila ka njenoj kući, koja se nalazi par ulica od mesta zločina, i Stojanku zatekla u krevetu. Ona je negirala da ima ikakve veze sa zločinom i dok je policija pretresala njenu kuću, u kojoj živi sa sinom. Čak i kada je pronađen pištolj, ona je poricala da je ubila Trifunovića sa kojim je bila u sukobu oko placa na kom se nalazi njena kuća, međutim nakon urađene parafinske rukavice pokazalo se da ima tragove baruta na rukama.