Novi Sad
TANJUG/ JAROSLAV PAP
Novi Sad

TANJUG/ JAROSLAV PAP

Novi Sad, Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP

Telo Milice Živković (29), koja je ubila svoju rođenu sestru Jelicu Živković (30) u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu, još uvek nije pronađeno. Milica je posle ubistva skočila sa mosta Duga u Dunav. Jeličino telo je pronašla policija, koja je upala u stan u kojem su njih dve živele i zatekla jeziv prizor. Majci Mileni i bratu Nikoli, koji žive u Vladimircima, bilo je čudno što im se već nekoliko dana ne javljaju, od 14. februara.

Policija je odmah nakon jezivog otkrića počela da pregleda snimke sa sigurnosnih kamera, a jedna od kamera je snimila kako Milica skače sa mosta nakon zločina. Telo nesrećne Milice još uvek nije pronađeno.

PROGANJALA MLADIĆA

“Koliko znam, Jelica je bila nasilna, imala je krivične prijave za nasilje u porodici i proganjanje. Navodno, imala je krivičnu prijavu zbog proganjanja momka iz Karlovaca”, priča sagovornica za naš list.

Poznanici porodice pričaju da su roditelji devojaka veoma fini ljudi.

“Majka je nastavnica matematike u jednoj osnovnoj školi, a otac komunalni inspektor. I sestre su veoma pametne i obrazovane devojke. U školi su bile najbolje učenice, a lepe kao lutke. Nakon završetka gimnazije u Šapcu, upisale su fakultet u Novom Sadu. Starija je završila matematički, a mlađa psihologiju. Nisu često dolazile ovde, pa ne znamo šta se kasnije događalo. Starija je čak doktorirala”, kaže naš izvor.

SVAĐALE SE ČESTO

Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti, ispituje se da li je devojka možda imala psihičkih problema, kao i šta je prethodilo svađi i zločinu. Navodi se da su se sestre i ranije svađale, a jedna od njih je pretila samoubistvom.

Komšije iz zgrade u Novom Sadu kažu da nisu poznavale stradale sestre. Naime, stanari se u toj zgradi često menjaju jer u njoj žive studenti.

Pročitajte još:

Komentari (1)

beba

22.02.2021 14:50

Zasto" nesrecne Milice".Skotara ! Neka je nikada ne nadju