Ubica
Printscreen
Ubica

Printscreen

Ubica, Foto: Printscreen

Čabu povezuju sa još nekim likvidacijama, ali sada bosanski mediji otkrivaju da ga je sarajevska policija uhapsila 20. septembra 2017. godine, zajedno sa Markom Gojčevićem, rođenim u Baru.

Njih dvojica su, kako navodi Slobodna Bosna, tokom ispitivanja rekli da je cilj njihove „posete" tada u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bila likvidacija izvesne osobe za koju su tvrdili da se krije u Sarajevu.

Pročitajte još:

 

Iako pojedini mediji, nakon što je objavljen snimak brutalne likvidacije sa Banovog brda, tvrde da Čaba i Gojčević nisu otkrili identitete osobe po čiju su glavu stigli u Sarajevo, izvori „Slobodne Bosne“ otkrivaju da je jedan od uhapšenih plaćenih ubica priznao sarajevskim inspektorima da je trebalo da likvidiraju Alena Kožara, još jednog profesionalnog ubicu iz Crne Gore.

Ubistvo

Printscreen

Ubistvo, Foto: Printscreen

Za Kožara se tvrdilo da je 2014. godine u likvidaciji koja je zaprepastila Crnu Goru snajperom u po bela dana ubio Armina Osmanagića Mušeta, nekrunisanog kralja mafije u Baru. Marko Gojčević bio je pripadnik Mušetovog narko-kartela.

Plaćeni ubica Alen Kožar, kako prenosi Slobodna Bosna, sumnjiči se i za ubistvo Slobodana Šaranovića, najpoznatijeg i najmoćnijeg crnogorskog „kontroverznog biznismena“ koji je ubijen prošle godine. Nakon toga zločina crnogorska policija je raspisala poternicu za Alenom Kožarom.