Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Muškarcu starom 76 godina iz okoline Bojnika, koji je kako se pretpostavlja, sam sebi juče prerezao vrat nožem, spasen je život zahvaljujući brzoj reakciji lekara leskovačke opšte bolnice i niškog Kliničkog centra.

Sa povredama vrata nanetim oštrim predmetom, najverovatnije nožem, nesrećni čovek je prvo dovezen u bolnicu u Leskovcu gde je urgentno zbrinut, a potom odmah prebačen u niški Klinički centar.

Haos u zatvoru! Darko Šarić ne može biti osuđen!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 12.09.2019. 14:09 Obrt uoči izricanja završnih reči! Darko Šarić, Foto: E stock * Darku Šariću se sudi 8 godina za šverc narkotika * Potez koji je povukao šokirao celu sudnicu * Suđenje se odlaže do daljnjeg!

 

Odmah po prijemu u Niš, starac je hitno operisan i danas više nije životno ugrožen.

- Pacijent je primljen sa teškom povredom vrata. Imao je presečen grkljan i okolna tkiva. Brzom reakcijiom ORL hirurga i drugih lekara Urgentnog centra KC u Nišu prvo je obezbeđen disajni put a potom i sanirana je teška povreda.

Budući da se nalazio u životnoj opasnosti, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju i nakon toga smešten na intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

Pročitajte još:

 

 

Kako je danas došlo do poboljšanja, s obzirom da pacijent diše spontano i da više nije u stanju životne ugroženosti, prebačen je na odeljenje ORL klinike niškog Kliničkog centra gde će se nadalje pratiti njegovo stanje - ističu u niškom KC.

Prema nezvaničnim saznanjima, leskovačka policija je izvršila uviđaj kojim je utvrđeno da se radi o samopovređivanju i da nema nikakvih drugih sumnjivih okolnosti.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!