masaža
Shutterstock
masaža

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Starac D. P. (79) iz Novog Sada, vlasnik salona za masažu u tom gradu, uhapšen je zbog sumnje da je u protekle četiri godine zapošljavao devojke i samohrane majke koje žive na ivici egzistencije, a potom ih iskorišćavao za pružanje seksualnih usluga svojim mušterijama!

Kako saznajemo, makro je „maserke“ tražio putem oglasa, nakon čega je pravio uži izbor.

- Prilikom razgovora za posao, raspitivao se o imovinskom stanju potencijalnih kandidatkinja. Posle toga je pravio uži izbor, a prednost su imale devojke i žene koje su na ivici egzistencije ili one koje su se brinule o nekom članu porodice - navodi naš izvor.

Neke radnice ga napustile, druge ostale zbog ucene

Kako nezvanično saznajemo, pojedine radnice su već napustile salon i svog makroa, ali je neke on ipak uspeo da zadrži.

- Radnice koje su ostale bile su prinuđene na to jer su, na neki način, navodno, ucenjene - navodi izvor.

Kako dodaje, da bi vlasnik lokala proverio da li kandidatkinje zadovoljavaju njegove kriterijume, on je od njih tražio probnu „masažu“.

- Dok su ruke devojaka i starijih žena klizile po njegovom telu, on ih je dodirivao. One koje se nisu bunile, smatrao je svojim radnicama. Na kraju tretmana objasnio im je da je od tog trenutka on postao njihov makro - dodaje naš sagovornik.

On objašnjava da je osumnjičeni starac ponekad i podmićivao kandidatkinje, govoreći im da to što će raditi „nije nimalo strašno“.

- Davao im je novac uz obećanje da će još bolje da zarađuju. Ubeđivao ih je rečima da je bolje da su site i pristojno obučene, nego gladne, gole i bose. On je bio dobar psiholog i tačno je znao šta kojoj devojci da kaže, kako bi one prešle crvenu liniju dostojanstva. Takođe, birao je i studentkinje iz unutrašnjosti, iskorišćavajući njihovu mladost i želju za boljim životom - podvlači izvor iz istrage.

Kako se sumnja, on je izabranim radnicama nudio 40 odsto zarade, a ostatak je zadržavao za sebe.

- Rekao im je da uzima veći deo profita jer mora da otplati lokal i ostale dažbine. Takođe, pominjao je i troškove oglasa koji je davao. Osim novca, radnicama je obećavao zaštitu i diskreciju. Mušterija, po dolasku u lokal, dobijala je masažu, a nakon toga su se maserke i vlasnik dogovarali o podeli profita. U lokalu je bio istaknut i cenovnik usluga koje se pružaju - kaže sagovornik.

Komentari (1)

Rada

25.03.2021 08:15

Jel to masaža sa završnicom? Sad će masirati po Mitrovici ali on lično.