Petarda petarde
Profimedia
Petarda petarde

Profimedia

Petarda petarde, Foto: Profimedia

Incident se desio 31. decembra 2018. godine oko 18 časova nakon čega je dečak doveden do Doma zdravlja u Doljevcu odakle je sanitetom Hitne pomoći brzo transportovan na Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu.

- Dečak ima tešku telesnu povredu jer mu je u eksploziji petarde otkinuto skoro pola kažiprsta desne ruke. Nema ceo gornji članak prsta. Mi smo ranu obradili, rekonstruisali koliko je moglo da se spasi. Deo prsta je uništen u eksploziji petarde tako da nismo imali šta da pokušamo da prišijemo. Sanirane su i ostale povrede i opekotine na desnoj šaci, kao i manje povrede i oguljotine na levoj šaci, koja je takođe oprljena, ali nema težih povreda. Dečak je dobrog opšteg stanja i nalazi se na odeljenju sa bakom - kaže dežurni hirurg na Klinici za dečju hirurgiju sa ortopedijom dr Zoran Marjanović.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, dečakov otac ima prijavljeno boravište u Pukovcu pa su se zato i javili prvo Domu zdravlja u Doljevcu jer se tu leče.

 

Komentari (1)

Sanja_Bgd_Bre

02.01.2019 17:25

Roditelji da li imate gram mozga??? Roditelje kazniti za podstrekivanje i direktno ucestvovanjei u povredjivanju deteta!!!