STRAVA I UŽAS USRED OŠ "VUK KARADŽIĆ"! Dečaka (8) uhvatio iz sve snage za vilicu dok nije poplavela, a onda je nasrnuo na nastavnicu!

Nezapamćeno nasilje!

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Josida

Hodnik Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Bačkoj Palanci bio je poprište nemilog događaja, kada je roditelj jednog učenika nasrnuo na dežurnu nastavnicu, koja je pokušala da zaštiti drugog đaka prema kojem je ovaj muškarac prethodno bio nasilan.

POLICIJA I HITNA KONSTATOVALI SMRT! U Maksima Gorkog, tačno u 11 časova je dečak pokušao da skrene levo, a onda je na njega naleteo starac (70)

Otac je osmogodišnjeg dečaka rukom hvatao za vilicu, govoreći da njegovo dete niko ne sme da dira, a zatim je prosvetnu radnicu gurao po hodniku, vukao je za odeću i pokušavao da je udari.

Mališanu je na licu ostala modrica, pa je nekoliko sati kasnije bio kod lekara u dečjoj ambulanti, koji ga je uputio na dalje preglede u dečju bolnicu. O nemilom događaju obaveštena je i policija koja odmah došla u školu, kako bi se utvrdilo šta se dogodilo, a izjave treba da daju roditelji i nastavnica.

Nasilje se desilo 29. oktobra u prepodnevnim satima, kada je, kako navode u Uniji sindikata prosvetnih radnika Srbije, jedan roditelj prateći svoje dete, u školskoj zgradi nasrnuo na jednog đaka, koji se navodno prethodnih dana svađao sa njegovim detetom.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Hallo 44
  07/11/2019 - 06:54
  Da li je za osudu ovakav postupak jeste ali na žalost skoro da ne postoji drugi način da se reši problem vršnjačkog nasilja. Kad sam ja bio u školi onda su pojedinci dovodili starijeg brata, druga itd i onda batine na sve strane. Znate kako kad jedan nasrće na drugog a ovaj ne odgovara brani se ćutanjem onda taj drugi ga maltretira dok god ne dobije odgovor
 • Korisnik: Irena
  06/11/2019 - 21:53
  Lako je osudjivati oca... Ali, da li je čoveku možda prekipelo ukoliko mu je dete maltretirano a škola i nastavnici nisu ništa preduzimali? A možda je i kriv?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi