Sudar
Alo!/Marko Metlaš
Sudar

Alo!/Marko Metlaš

Sudar, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Na njega je u petak uveče naleteo automobil kojim je upravljao Ž.M (38) iz Runjana.

PROČITAJ JOŠ:

Kod osumnjičenog vozača na licu mesta je utvrđeno 2,32 promila alkohola u krvi, potvrđeno je danas u lozničkom Tužilaštvu. Prema podacima Tužilaštva osumnjičeni vozač je najpre otišao sa mesta događaja, ali se ubrzo sam vratio i tada je uhapšen.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Šapcu koje će voditi predmet. U ovoj saobraćajnoj nesreći povređen je još jedan sedamnaestogodišnjak koji je zadržan u lozničkoj bolnici na Odeljenju hirurgiju, za sada je u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, potvrđeno je u toj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama, treći dečak nije zadobio povrede.

Niko u Srbiji ne piše o Silviji Gulard! Krije li se iza svega zavera za rušenje Makrona kao najmoćnijeg čoveka Evrope?!

AUTOR: Alo.rs/A.Mlakar DATUM I VREME: 11.10.2019. 20:48 - 11.10.2019. 20:55 Previranje u EU Aleksandar Vučić, Foto: D.S. * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojasnio je trenutna previranja u EU * Vučić je objasnio da u EU vlada velika neizvesnost posle pada Silvije Gulard * Miljenica francuskog predsednika Emanuela Makrona doživela je politički brodolom na saslušanju za evropskog komesara.

Ovo je od ponedeljak četvrta saobraćajna nesreća na odručju Loznice sa nastradalim ili teško povređenim osobama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Ivan

12.10.2019 14:30

Alkohol je ozbiljan problem u Srbiji,veći nego droga i trebamo se svi kao društvo uključiti u rešavanje istog..... Zabrana pod hitno!!!!! Saučešće porodici,dečaka!