Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Prethodno je 13-godišnji dečak u pratnji majke prijavio policiji da je seo u automobil nepoznatog muškarca u mestu Voganj i da su se odvezli do poljskog puta u ataru sela Stejanovci.

Pročitajte još:

Dečak je prijavio da je tada došlo do seksualnog odnosa sa starijim muškarcem. Nakon prijave, policija je brzim i efikasnim operativnim radom identifikovala i privela Stevu Đ.

Preporučujemo i ovo:

Utvrđeno je da je on vozio automobil "golf" i da je u njemu bio dečak. U prvom trenutku krivično delo kvalifikovano je kao obljuba nad detetom.

 

Posle zdravstvenog pregleda utvrđjeno je da dečak nema povreda, pa je delo prekvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje u redovnom postupku. Istraga je u toku.

 

Komentari (1)

Malena

10.03.2019 10:23

Ovo je strasno pročitati, nadam se da će manijak biti pravedno kažnjen, ali ova priča je zaista čudna. Šta će dete u tim godinama u kolima nepoznatog muškarca? Zar ga majka nije naučila da se to ne radi? Pitam se da li ga majka podvodi? Šta radi centar za socijalni rad i da li se bavi tom porodicom ako je dete vaspitno zapušteno????? U danasnje vreme pedofili i pederi vrebaju sa svih strana, dečake treba zaštiti!!!